Ez a szerencsétlen Panny napról- napra nagyobb faszra kerül! Sírnivaló mennyire bénák a vezetők! Mintha csak direkt a kicsik kisemmizésére játszanának. A cég nem transzparens, a háttérben sumákolnak a kicsik kárára! Szigorúan csak a kötelezőt teszik közzé, semmi marketing, semmi verseny szellem. - Fatökűek!
Érdekes, hogy ez a vasszerkezet gyártó Epduferr is tud együttműködni és gazdagodni az MVM -el, de a Panny nem tudott! Ez a Bokorovics Bróker Balázs régebben is átbaszott mindenkit. Most, csak a kicsiket cumiztatja! Ennyire futja az erejéből a nagy Pannynak! Nagy szar ez a részvény!
Ezt be kell írnom mégegyszer, mert volt aki lemínuszolta, közben meg a Vertikál rendületlenül emelkedik, a Panny meg szarozik! - Hátha észbe kap a mínuszoló manó, bár oda kapnia nehéz lesz neki! :-) "Né mán! Egy kis promotáló cikkecske a Világgazdaságban Ferenczi úrral, a Vertikál nagytulajával és mit ad Isten? A Vertikál emelkedik! Nah, ilyesmi cikkre vártam mindíg Bokorovicstól, a Pannyról, de Ő ilyesmire soha nem volt képes!"
A neresek mindíg tőzsdén kívül sumákolnak, ahogyan most a Pannynál megint a soltutas Rencsár Remélem már nem sokáig! - A mi Petink elkapja majd a faszukat aztán báj báj yaktok meg részvények! A dutyiban nem geotermiával fűtenek! Ezt nem tudja a kis mohó!
Né mán! Egy kis promotáló cikkecske a Világgazdaságban Ferenczi úrral, a Vertikál nagytulajával és mit ad Isten? A Vertikál emelkedik! Nah, ilyesmi cikkre vártam mindíg Bokorovicstól, a Pannyról, de Ő ilyesmire soha nem volt képes!
Ez is egy trágyadomb részvény lett. Ez csak akkor fog emelkedni, ha a jelenlegi vezetést elzavarják. Az pedig nem fog bekövetkezni, mert a nagytulajoknak ez a mostani helyzet jó. A 21xx célárat sosem fogja elérni!
Tisztelet a kivételnek, de egy fecske nem csinál nyarat! Szerintem óriási a bizalom vesztés a kisrészvényesek részéről a cégvezetés irányába. Akik némi likviditást biztosítottak tavaly és idén az első pár hónapban, azok a kicsik voltak. A SRV programban bízva vették (vettük) és egyre szebben emelkedett az ár. Magam is szép mennyiséget vettem még a meglévőkhöz 1590-en. Mostmár bármi lesz is, egy darabot nem veszek. Ebből a játékból minket kihagytak. Szerintem csúnya munka volt. Legalább fele pénzből kis koncot lökhettek volna nekünk is osztalék formájában. Bokorovics már akkor tudta ezt az MVM- es dealt, amikor megszavaztatta a közgyűléssel a SRV-t. Kijátszott bennünket!
BUX százezer felett, Pannyka meg szégyen szinten, célártól fényévekre! A menedzsmentnek meg a nagytulajoknak ez volt a célja. Ez jó nekik. Kicsik cumira véve!
Ezt is megértük! Bekövetkezett amit tégebben már gondoltam, (de akkor elküldtek melegebb éghajlatra). Nevezetesen az történik, hogy a nagytuljoknak és a haveri körből kinevezett menedzsmentnek kurva jó, nekünk kisbüfiknek meg kurvára szar. Minket kijátszottak, magyarán szólva faszra vettek! Az osztalékot kellett volna követelnünk, de hát voltak és vannak beépített fórumozók, akik azt irkálták, hogy a srv az jobb. Hát kurvára jó - nekik! Nekem meg szar, mert 1590- is vettem. Hát elmennek a pi...ba!
PANNERGY