Bedőlt a szolnoki, gázzal üzemelő távhőcég. Nagy új piac nyílik a geotermikus szolgáltatás előtt. Győrben és Miskolcon is spórolnak a konkurens, gázmotoros betápláló cégek, ha a helyi szolgáltató a Pannergy-től veszi át a lehető legtöbb hőt. Annál kisebb lesz a gázosok vesztesége, minél kevesebb hőt vesz tőlük a helyi szolgáltató.
Q3 a legkevésbé releváns negyedév, tehát szerintem nem lesz különösebb hatása, és nem is tudom, ebben a negyedévebn hogy kell értelmezni a "krdvező" kimenetelt. Q4 sokkal érdekesebb lesz.
Az Audival vajon hogy szólhat a szerződés? Nekem logikusnak tűnne, hogy az átadási ár valahogy az elternatív források (azaz jelen esetben a gáz) árához van részben kötve. Ha így van, akkor azon nagyot kaászl mos ta Pannergy.
Márki-Zay a betétdíjon kívül a körforgásos gazdaság erőltetését, az épületszigetelési programot, a tömegközlekedés és az elektromos közlekedés szorgalmazását, a megújuló energiatermelésre való átállást ígérte. Ehhez azt tette hozzá, hogy Magyarország geotermikus energiatartaléka Izland után a második legnagyobb Európában, szerinte ezt jelenleg még nem használjuk ki megfelelően.
PANNERGY