De a tény az tény, kérték és meg is kapták rá az engedélyt.Gaab által lehetőségünk lenne rákérdezni, mindössze 1% részvénymennyiség kell hozzá, ami nem gond.
A szektortárs Alteo közgyűlési meghívójából idézve: "A sajtó képviselőinek részvétele: Tájékoztatjuk a tisztelt részvényeseket, hogy a közgyűlés ülését – a közgyűlés ezzel ellentétes döntéséig
– sajtónyilvános eseményként hirdetjük meg. Kérjük a sajtó képviselőit, hogy részvételi szándékukat
előzetesen a befektetoikapcsolatok@alteo.hu emal címre küldött akkreditációs igényükben 2018. április
18. napjának 15 órájáig jelezni szíveskedjenek." Nálunk még mindig a minél olcsóbb saját részvény vásárlás miatt nem lehet reklámot csapni a cégnek?
Elsősorban a cégtől lett volna elvárható, hogy normálisan kommunikálja le a befektetők felé, hogy mikortól és milyen nagyságban várható ettől többlet hőértékesítés. Ráment az idei fűtési szezon az engedélyeztetési eljárásra, plusz bevétel nélkül. Mikortól és mivel számoljon az elemző, ha a cég titkolózik?
A miskolci 30%-os kapacitás bővítés sincs benne a korábbi OTP-s célár képzésben, erre is reagálhatna, mégiscsak tisztán 270 millió, ami részvényenként 15 forint.
Én tudok róla, hogy bármilyen kötelezettsége lenne, hogy mikor kell kiadni. Szakmailag nyilván kell majd valamit mondani. Ha gyorsan akar, akkor holnap reggelig kinn lesz, ha nem akkor meglátjuk.
Szerintem szándékosan kivár picit és így szépen meg lehet ujra rallyztatni a pappert. Ma 740 alatt szinte mindent megvettek, felette pedig üres a könyv. Na most erre jöhet majd a napokban egy új OTP-s elemzés egy reálisan várható céláremeléssel. Szép napok lehetnek!
Várom még hat előtt az OTP-s kollégát, ha most akar hozzászólni, meglátjuk. Egyébként azt jósolta nem lesz osztalék, a számok meg talán picit jobbak, mint jósolt. Egyszer lengetett a lehívások miatt árcsökkentést, fikarcnyit. Ha nem nyúl a modellhez, akkor szerintem fenntartja a jelenlegi ajánlást talán minimális célár változtatással (szerintem inkább felfelé). Ha hozzányúl a modellhez, az érdekes, mert osztalékrészvényként (azzal, hogy idén még valószínűleg nem lesz) árazott. Ha ebben változás van, akkor jöhet fejlesztés? Egyelőre nem hiszem, hogy változtat. Szerintem rossz ebből nem sül ki.
Az osztaléknak annyi! Ottónak meg van még a hazahozott részvénypakettje, ezt fogja srv-ben megvenni a Panny. A fiúk nem engedik ki a lehetőséget, hogy a fölös zsét más vigye el.
PANNERGY