Szerintem se, amit korábban is írtam nem ok nélkül. Nekem nagy-nagy meglepi lenne ha lenne, meg az is ha tavaszig 850 közelébe kapaszkodna, ill ott oldalazgatna.
Mindkét irányban üres a könyv, de főleg felfele. A robot 3500 darabját ne számold, másrészt ezek az ezres darabok ma már nem tételek, szintet léptünk, plusz a 2 forintos lépésköz miatt is eltünnek a pár száz darabos korábbi tételek.
Igen, biztos hogy van valami tulajdonosi szerkezettel kapcsolatos mozgolódás is a háttérben, de hogy ez az osztalék miatt vagy valamilyen felvásárlási terv miatt, azt még csak a benfentesek tudják. Mindenesetre valaki tudatosan zsákolja.
Azért veszik hogy bebiztostsák az osztalékot. Ne feledjétek hogy a management eddig se támogatta osztalék kifizetését most se fogja. Ha kgy sikerül megszavazni ahhoz pedig többség kell. Többen osztalék reményében vettek bele ha most elmaradna...
Hát ezt most ember meg nem mondja. Mondjuk annyi látszik, hogy a könyv teljesen üres, aki itt akart eladni az nagyrészt már kiszorta. De az is egyértelmű, hogy profik vették kezükbe az árfolyam alakítását és egy nagyon szép szintig akarják elvinni, ezért nagyon ügyelnek arra, hogy technikailag tankönyv szerűen tökéletes legyen az emelkedés. Ez ott látszott legjobban amikor a decemberi kilövés után direkt addig öntötték pont hogy a 646-os rés belegyen töltve. Semmi nem számított, csak hogy bármi áron pont addig levigyék. Szóval most is megvárnak és megjárnak minden lépcsőfokot TA szerint. Ezért pihenünk most picit a túlvettség miatt. Macit idézve: "most látszik hogy van gazdája". :)
Hát ezt most ember meg nem mondja. Mondjuk annyi látszik, hogy a könyv teljesen üres, aki itt akart eladni az nagyrészt már kiszorta. De az is egyértelmű, hogy profik vették kezükbe az árfolyam alakítását és egy nagyon szép szintig akarják elvinni, ezért nagyon ügyelnek arra, hogy technikailag tankönyv szerűen tökéletes legyen az emelkedés. Ez ott látszott legjobban amikor a decemberi kilövés után direkt addig öntötték pont hogy a 646-os rés belegyen töltve. Semmi nem számított, csak hogy bármi áron pont addig levigyék. Szóval most is megvárnak és megjárnak minden lépcsőfokot TA szerint. Ezért pihenünk most picit a túlvettség miatt. Macit idézve: "most látszik hogy van gazdája". :)
PANNERGY