Nem hallottad még azt a közmondást,hogy"sok beszédnek,sok az alja"?
Egy cégnek és a kapcsolattartójának,nem az a dolga,hogy blabla kamu hírekkel kábítsa a befektetőket,mint anno E-Starban csinálták!Tényeket kell közölni az eseményekről,aminek maximálisan eleget tettek,a kacsákat meg otthagyták ahova valók! /tó,tópart/ :)
Nem láttam én sem ilyen forgatókönyvet, azonban emlékszem még a Soós azon nyilatkozatára, ahol a nagykutyák játékának nevezte az energetika piacát, ugyanis, itt a finanszírozási csapok leállításával, továbbá a kormányzat rosszindulatával könnyen megfolythatóak a cégek. Most olvastam ezt a 300 M-os saját részvény várárlást, hát igen, lehet, hogy hibáztam. Azonban, úgy gondolom, hogy az elmúlt években nem volt elegendően nyitott a cég vezetése, kevés volt az információ, a befektetési kapcsolattartó is nagyon lagymatag volt....stb, ezzel együtt hajrá azokban akik tartják.
Pontosan így van,megerősítettél a hitemben! :)
E-Starban lehet,hogy előre kódolták a nagy lehúzást,vagy ha nem is felelőtlen társaság volt az egy az egyben!
Az srv ha van is nem hiszem hogy itt ugy zajlana mint enefiiben .
Ott mióta nem vesznek a forgalom szinte nulla. Mikor van nekik ra le, felhúzzák előtte es jo magasan vesznek.
Lehet SRV:
18/2016. (IV.28.) sz. közgyűlési határozat:
A Közgyűlés felhatalmazza az Igazgatótanácsot legfeljebb 300.000.000 (azaz háromszázmillió) forint
értékben saját részvény vásárlására részvényenként legalább 1,- Ft-os és legfeljebb a PannErgy Nyrt.
utolsó auditált és közgyűlés által jóváhagyott IFRS szerinti konszolidált beszámolójában kimutatott
saját tőke egy részvényre jutó értékének megfelelő árfolyamon. Az egy részvényre jutó saját tőke
számításához ugyanezen beszámolóban kimutatott teljes részvény darabszámot kell figyelembe venni
csökkentve az abban kimutatott visszavásárolt saját részvény darabszámmal. A felhatalmazás a 2016.
április 29-vel kezdődő és 2017. április 30-ig terjedő időszakra szól. A részvényeket kizárólag tőzsdei
forgalomban lehet megszerezni.
19/2016. (IV.28.) sz. közgyűlési határozat:
A PannErgy Nyrt. 2016. májusától saját részvény visszavásárlási programot indít. A program első
hónapja 2016. május, utolsó hónapja 2017. április. A program keretében a PannErgy Nyrt. minden
hónapban legalább 20 millió forint értékben vásárol PannErgy részvényeket a Budapesti Értéktőzsdén
keresztül legfeljebb összesen 300.000.000 (azaz háromszázmillió) forint értékben, azzal a kikötéssel,
hogy az ütemezett részvényvisszavásárlási program során a részvények vételára nem lehet több, mint
500 forint.
Szia Adrienn!
A hozzászólások közepén a fejléc részben van az a felhasználó név, akihez a hozzászólás szól. Ezt valszeg nem vetted észre, ezért lehet a félreértés, mert nem Neked válaszoltak.
PANNERGY