Én nem azt mondtam /vagy értetem/,hogy a lebeszélőktől ment le az árfolyam.
Utaltam arra,hogyha valaki a felbeszélőket olvassa akkor nyilván a lebeszélőket is!
A beültetés szöveg is avitt,mert mint írtam nem beírások alapján kereskedünk!
Felőlem bármit írhatnak lexarom,kivéve ha tényekről van szó!
Szvsz. az utóbbi időben túlsúlyban vannak a lebeszélők,másrészt a fórum alapján nem szabad kereskedni ezt legtöbben jól tudják!
Ha annyit tudsz a cégről "néha benézek ide"
akkor biztosan érhet meglepetés.
Amit jól értesültként múlt hét elejére 'ígért'.
Most hol van az említett 'úr' ?
Párszor eljátszotta itt a nagyon jól értesültet.
Pár ember - a saját hülyeségén kívül - épp miatta és a hasonló 'jól értesült' felbeszélők miatt ragadt be jó magasan.
Számomra mindkét verzió egyformán hihető.
Néha benézek ide, hátha van valami hasznos infó, de csak ezek a szánalmas fel- ill. lebeszélő hozzászólások vannak mindig. Pont mint a politikában (pontosabban politizálásban), észérv, információ semmi, csak a vakhit meg a gyűlölet.
Csak ennek itt ára van...
Információk szerint a bőnyi kútnál gyenge fúrófejet alkalmaztak, ami eltört és nem tudták kiszedni.
Valami robbantásos eljárással sikerült megjavítani és újra fúrnak.
Igaz lehet ez?
Menekülnek a patkányok! Nem kíván részt venni a csődeljárásban.
Tudja mikor kell kimenekülni.
Jocek"
"2015. március 12. - 11:55
195 nél bele lehet venni kis tételekkel. De inkább megvárnám hogy nyereséges legyen és tartósan termeljen pénzt.
Jocek"
"2015. március 12. - 10:58
Én próbálom felhívni a figyelmet hogy baj van és ebbe nem szabad pénzt ölni. Meg kell várni azt hogy végre nyereséges legyen és tartósan növekedjen. Addig csak a pénz égetésre jó!
jocek"
"péntek, 11:52
Készítik elő a nagy letörést. Ki venne bele ebbe a szarba? Özvegycsináló; évek óta csak bukni lehetett rajta.
Jocek"
még jó, hogy nem írtad, hogy szar cég
vagy amnézás vagy, notórius hazudozó
a fentiek alapján mindenki el tudja dönteni, hogy ki az idióta és az együgyű
nem szembesítettél semmivel; vagy te is a provokátori címre pályázol? nyugi nem jelentelek fel! :) nyugodtan visszaolvashatod az írásaim sajnálom hogy nincs más szórakozásod; :)
PANNERGY