Vannak kockázatok, mint mindig. Főleg a menedzsment hozzáállása, rally, stb.. Ennek ellenére Miskolc most már stabilan cash-t hoz, a belváros rákötésével többet is. Győr is szépen halad. Az ismert infók alapján szerintem most kell vásárolgatni. Az ismeretlennel meg sokat nem lehet kezdeni jelenleg.
Arra gondolnak sokan, hogy itt már megpróbálják az óvatos vételt. Sokan félnek, attól, hogy a nagy emelkedés egy szép napon reggel a nyitó szakaszban nélkülük lezajlik. Figyelem már Én is, tegnap nagyon jól mozgott.
7 év után, közel nullszaldósan tegnap kiszálltam a TVK-ból. Alapból nem tettem volna, mert szvsz most kezdett igazán beindulni, de nem maradt más választásom. Egy részéből panny készletet növeltem. Konkrétan 3300 darabot vettem tegnap. Remélem nem bánom meg. Szerintem még veszek egy kicsit és szép kerek számú részvényem lesz.
Nem kéne lejáratnod magad !
103231hsz-ben írod tegnap,hogy szerencsére nem sikerült bevásárolni otiból,inkább ricsibe tetted,itt meg pár órával később,"most le vagyok kötve otiban" ! :))
1156,7 méteren van. :)
Amúgy a jelenlegi helyzetből az is felfelé mutat, hogy az Európai Központi Bank gyengíteni akarja az eurót. Az árfolyam hamarosan visszamegy 320 alá.
"Sőt nem is valószínű,hogy ezt még egyszer eléri vagy megközelíti."
Dehogynem...a valószínűségét hagyjuk, de az esély legalábbis meg van rá.
Általában, amikor valaminek, valami rossznak a bekövetkezését nagyon kategórikusan ki akarjuk zárni, az idővel bekövetkezik. A remény lejtőjén csusszanva, a meglepetés erejével, hogy minél jobban fájjon, hogy a "buy and hold" befektető csak nézzen, mint a moziban, hogy fogja a fejét, hogy ezt nem hiszem el...és kényszerlikvidáljon. Akkor tud csak igazán a árfolyam egy irányban mozogni!
Attól tartok, annyi év hánykolódás után, funda meg számok, meg GJ ide vagy oda: a feketeleves még hátravan a Panninál is.
PANNERGY