Ha tudnám tutira, hogy mi lesz nyáron, akkor már milliárdos lennék. Elemezgetek, olvasok, figyelek, követem a dolgokat és kombinálok, ahogy mások is.
Nyárra nem várok nagy pörgést, hiszen "mindenki" pihen akkor. A cégnek sem valami fontos a nyár üzleti szempontból... így nem gondolnék nagy fellendülést addig. De persze bárki erősebb tőkével megindíthat egy újabb buckát.
Több hullámot futottam végig a Pannergyvel, így tanultam róla a legtöbbet. Ahogy írtam, jelenleg kicsit még lefelé várom és be szeretnék szállni újra egy olyan áron, amit megálmodtam magamnak, de nem rövidtávra, nem rakok fel ide mindent és nem érdekel a részvény mindenáron! :)
Sokkal jobban is mehetnének a Pannergy dolgai, ha több bizalmat keltett volna a cég a korrekt kommunikációval korábban. Úgy gondolom, hogy jelentősen tehet róla a cég PR-ja is, hogy 300-400 között sávozik igazából a papír. Azt sem árt figyelni, hogy kinek mi lehet az érdeke! :)
Telekomom nincs jelenleg. Figyelem, de nem éreztem még késztetést, hogy hozzányúljak.
A Richter megint esik, érdekes lehet, ha mélyebben alábukik újra. OTP-vel is lehet okosan játszani. Ezekben látok fantáziát most.
hát ez nagyon kreatív kajak :D mindig jobb és újabb találmányokat tolsz ide :P fotózva ezek is. találkozunk hétfőn nyitóban amikor megint elmondhatom, hogy nem jött be a 400as tipped a hét végére :D
Törölt felhasználó2014. 04. 15. 10:07
Előzmény:
törölt hozzászólás
Vigyázz miket írogatsz mert itt csupa kiéhezett emberkék olvasnak.
Mindjárt 10 óra. Most menj aludni öcsi, kezdődik a felnőtteknek való műsor - a többit a képzeletedre bízom. Tudom élénk a fantáziád. Anyukád mikor beágyaz reggel csodálkozni fog, hogy nem is használt keményítőt, mégis az élén megállna a lepedőd. Kellemes magömlést!
PANNERGY