Ha valaki kielemezné, hogy egy konkrét gazdasági intézkedés kb milyen eredményhatással lehet a pannergyre, szívesen olvasnám. De ilyet nem látok, csak fikázásokat. Ha egész nap gyurcsányt szidnátok, az is bosszantana, mert a fórum szétverését látnám benne.
Más: miskolci működő projekttel értékelhető lesz már várhatóan a P/E? Ha igen, akkor áttörést hozhat és akkor Gödöllő miatt sem kell pánikolni, ha kárba megy az egész. szerintem
Az ide írók többségének már nincs papírja szerintem. A partvonalon állnak és várják a fordulatot, hogy lecsaphassanak. Tartós lecsorgásban ez a jó taktika. Én nem adtam el és már nem is fogom.
Vevő meg aztán közel-távol senki. Mi meg ülünk a jó magasan vett cuccoson. Szép kis helyzet, de arra gondoljon mindenki, hogy longra vette. Nem rövid befektetés a panni! :)
Szép napot!
Az energia szektorban keményen megy a harc a lobbik között. Az EU elkötelezett a megújulók iránt, így mi is. Papíron legalábbis. Az üzleti érdekek persze mindig előbbre valók, mint az elvek. Az idő viszont fogy, ezzel együtt a pénz is. Egyszerűen úgy ítélték meg, hogy ideje s rvt venni, aztán majd csak történik valami pozitív a világban, a gazdaságben. Ez most ugye nem nagyon látszik, így utólag azt hiszem az srv-t korán kezdték. De vajon mért féltek annyira, hogy beesik az árfolyam, én ezt kérdezném!? Pánikhelyzet azért nincsen, nem volt. Idejük meg, láthatóan, mint a tenger!
Nem tudom, hogy pontosan hol húzódik, de van egy szint ahol a "nagyobbak" beborítanák (550-580 ?).
Ott már nem lenne elég az srv.
Én ezért gondolom, hogy támasztják és nem szívesen engedik már lejjebb...
Majd ha szépen lassan elfogy a cash, akkor kiderül :o)
amit a kormány tesz, az elég durván érinti a hazai részvényeket, így a pannyt is. tekintve hogy a panny kommunikációja a régi és amúgy sincs sok hír, nem érzem teljesen offnak orbánék gazpolját.
Továbbá az, hogy most nincs részvényem, nem jelenti azt, hogy a cég nem érdekelne, a mutyis kommunikációjával együtt.
Szerény bevétel Szentlőrincen, minimális Berekfürdőn, hatalmas kiadások, veszteség :))) A jelentés csak annyiból érdekes, hogy mit írnak a miskolci projekt állásáról.
PANNERGY