Mérleg ugyan van, de nincs könyvvizsgálói jelentés hozzá (Lakatos nem adta ki), ami azt jelenti, hogy a beszámoló nincs könyvvizsgálattal alátámasztva. Akkor is, ha amúgy a könyvvizsgáló mindent átnézett és minden a szerint készült, ahogy Ő elvárta, a jelentés nélkül ez ennyit ér.
A cég vezetése valószínűleg azért tette így is közzé a jelentést, mert abból látszik a cég helyzete. Szerintem azzal, hogy ezt közzétették egy olyan döntést készítenek elő, amit a tulajdonosok kell meghozzanak. A részvényesek így látják, hogy mi alapján kell döntsenek.
Az MNB végrehajtása elvihette azt a pénzt, amit a könyvvizsgáló kifizetésére szántak. Jobb lett volna valami ügyvédi letétbe helyezni. Vagy előre kifizetni.
Ez most azt jelenti, hogy egy ideig még nem lesz könyvvizsgált mérleg és kgy? Mert ha a könyvvizsgáló megcsinálta a jelentést, de nem adja oda, akkor igazából a cég nem tudja közzétenni a jelentést.
A Kormány és a KKM kussol. Most nem fontos a magyar családok megvédése. Erről a köztörvényes bűncselekményről mindenki tudni fog, itthon és külföldön is.
Na akkor SPQR-ről, ordított, hogy nem lesz 250-nen tőkeemelés ahogy az árfolyam csúszott ráfelé a 250-re, 3 hónapig kereskedhetetlen a pénzed a megkeletkeztetésig, a cég életében történő negatív történés kivédhetetlen emiatt, így aktuális árfolyam -20% elfogadható a kockázatra, már elnézést nem találok jobb szót rá: "stocholm szindrómás loser"ként csüngtek sokan a csöcsein, mint Romulus és Remus, pedig el is szólta magát, ott volt az írás a falon amikor azt válaszolta Jamukhának, hogy "majd jössz utólag, hogy te megmondtad nem lesz tőkeemelés", rám és Notatára kellett volna hallgatni, ordítottt, amikor már 10.-re is visszaöntik a bennfentesek a piacmozgató hírre, hogy 1 sem igaz, itt gúnyolódtam folyamatosan a kolumbiai, CNC meg kínai melón, utólag találtam egy beírást, 1 károsult kérdezte még 200 körül, hogy adja-e el? Sajnos nem tudtam válaszolni, mert sűrűn voltam kitíltva, emiatt volt amikor hónapokig be sem néztem a portfoliora. Ő volt a legnagyobb az ide író hazugok közül, réges rég lelépett, olyan 200-as átlaggal adhatta a pakkját, de már 250 fölött kezdte, amikor a tőkeemeléssel itt kábított közben. Olvasd vissza a topicot, tanulságos a portfolio összes ganéja itt tiszteletét tette, a végkifejlet nem véletlen, ez első perctől kezdve lehúzás volt, full hazugsággal az óberhé részéről.
még azt sem tartom kizártnak,hogy akkor amikor itt jelen volt (vette?) hitt benne vagy olyan infójai voltak amik mást vetítettek előre mint ami lett,akkoriban volt a paks meg nato titkosítási sztori meg valami milliárdos szerződés (bár azt így utólag nem tudom,hogy valós volt e) csak jött a kovid meg a lélegeztetőgép lehet ez tett be a cégnek.
OTTone