Szakmai önéletrajz
Név: Karkecz Anna
IFRS Mérlegképes könyvelő és IFRS minősített könyvvizsgáló 2018-tól
Bejegyzett és aktív könyvvizsgáló 2002-től,
Bejegyzett adószakértő: 1997-től,
Tanfolyamok:
- IFRS Könyvvizsgálói minősítés Budapest 2018
Mivel az új vezetésben, van könyvelő, könyvvizsgáló, bízzunk benne, hogy tudnak előre dolgozni tudják mi szükséges egy olyan könyvvizsgálathoz amit remélhetőleg már nem fog a PM elmeszelni... Amúgy írtó rövid a határidő..... De annál előbb engedhetnék vissza...
Kuszaszeméknek is nincs jobb szórakozásuk,mint minket szívatni?Végre elindult egy jó irány,egy változás,hogy megmentsék a kisbefektetőket a bukástól,erre megint nekiállnak szórakozni.Az új vezetésnek kell azért idő,mire 3 évi anyagot áttanulmányoz,könyvvizsgálót talál,és elkészítik a 3 évi beszámolót.
Az új vezetésnek bele kell húznia, hiszen a kért 2023.03.22. helyett csak 2023.02.06-ig adott hosszabbitást az mnb... https://ott-one.hu/befektetoknek/
Igen halovány! Ha kinyitna egyszer szerintem rengetegen adnak ket kezzel! Én is ha pl mint a nutex első csomagom -4% adtam 2 év után, azt várom lejjebb! Tömeg pszicho és egyszer megégtünk miatt dobálás lesz ha nyit!
Minden Ott-One részvényesnek jó egészséget, további kitartást és sikeres Bét-re történô visszatérést, az életünket 2 éve megkeserítő bűnözőknek jogerős ítéletet, az új menedzsmentnek jó munkát kívánok, előre is megköszönve a részvényesekért tett erőfeszítéseket.
OTTone