Dr. Halász Judit akkor egy új ügyvédnő? Úgy emlékszem ugyanis, hogy régebben megbíztatok páran egy ügyvédnőt a részvényesi jogok képviseletével, akivel egy idő után megszakadt az együttműködés. (Ő már nem vállalta tovább vagy az "összefogás" megbízói mondták fel a vele történt megállapodást? Már nem tudom, hogy volt.)
Amugy az ugyvedno meg birono is volt! Nekem ez eleg. Emelett a tozsdei ugyletekkel es azok jogi vonatkozasaval is tisztaban van, ha jol tudom a tozsde alakulasanal is aktivan kozremukodott mint jogasz. Valoszinu azert nem hangoskodik, mert mashogy nevelkedett!
az ügyvédnő nem azért volt ott, hogy balhézzon. azért volt ott, hogy képviseljen és információt osszon vissza. ezt maradéktalanul teljesítette. ha nem vagy rajta a levelezésen, nem is láthatod, hogy miket írt és tett ki az asztalra. de persze okoskodni lehet látatlanban is.
Edes vagy, hogy a sziveden viseled a befektetok sorsat. De tenyleg! A joindulaltod felol sincs ketsegem. Szinte latom magam elott a meset amikor a kicsi vuk mondja, hogy ehes vagyok es fazok.... az legalabb ertelmezheto volt szamomra, amit te muvelsz az mar kevesbe! Emlekezve arra amit itt muveltel a forumon.
nektek akarok jot!!!!! Csereljetek le!! Tuti hogy van jobb is!!! aki ramenosebb ..ez az ugyvedno csak maximum Nyüszitett .... egyik vezetonse vette komolyan!
Sziasztok, megpróbálok én is csatlakozni, írok emailt az ügyvédnőnek, remélem nem késő..... nem követem napi szinten ezt a tengeri kigyó esetet... 20 K részvényem van..
OTTone