Közben megnéztem, hogy az iSRV és annak anyacége, az Industrial Artificial Intelligence Kft. se adta még le a 2020-as beszámolóját, és mindkettő kikerült a köztartozásmentes adózói adatbázisból. Szóval lehet, hogy ezzel van összefüggésben. Ebben az lenne a fura, hogy elvileg június 30-ig a beszámoló leadható szankció nélkül. Márpedig a köztartozásmentességi adatbázisból kirakás szankció.
Az is fura,hogy még tavaly a honlapjukon az állásajánlatok fül alatt szerepelt,hogy szervíztechnikusokat keresnek lélegeztető gépek üzembe helyezésére,és szervizelésére.Aztán hírtelen Martoniczhoz átkerül ez a projekt,aztán kizárják az FB tagjai közül összeférhetetlenség miatt.Ezt is kellene vizsgálni,aztán,ha törvénytelen,akkor a több milliárdot visszaszerezni a cégbe.
Sajnos jol fogalmaztal. Torvenyesen leszunk megeroszakolva. A NER egy kisebb lopocege lettunk? De miert egy Nyrt vel csinaljak? Lelkiismeretlenul tobb szaz, ezer embert vernek at, semmiznek ki. Ranktette a mocskos kezet a fideszmaffia. Nerbirodalom. Martonicz is csak egy stroman szerintem. Nem lesz itt semmifele vizsgalat, az ugyeszseg es az mnb majd szepen ejt minden vadat. Le kell valtani a fideszmaffiat jovo tavasszal.
Szerintem most még mindenki nyugodjon le most a pics@ba. Muszáj nyugodtnak lennünk. Nyilván, ha tönkretették a családjainkat, gyerekeinktől elvették a jövőjüket, akkor......................
OTTone