Azért te sem gondolod komolyan, hogy a HVG-nél valaki kiszopta a kisujjából és leírta. Nyilván vannak informátorok, hisz mi az, ami nem szivárog ki előre?
Aaa, a politika nincs benne , dehogy... holelsz te ember? Gyurcsanyt meg elo ne hozd, nevetseges lenne, mert o csak egy piti fusizo ezekhez kepest. Ezek a megyeket lopnak el. Az orszag mar az ovek! 1000 eve nem volt ekkora tolvajlas. Az ukunokajuk sem tudja elkolteni azt ab rutalis vagyont amit ezek osszeloptak! Mirol beszelsz ember? Na huzok inkabb innen...
Most mar mindegy, jojjenek azok a cikkek! De ne a cegre tegyuk a hangsulyt, hanem a korrupt hatalomra. Lelegeztetogepeken tolvajkodni, nyereszkedni? Hanyinger.
De ha ez Peter es Balint bulija, a fonok szemet hunyt, az MKB is segitette oket, az MNB sem igazan vizsgalta a tevekenyseguket, sot a bennfentes kereskedeseket is inkabb csak elkente, es a vegen meg egy kv megakasztja? Hat, nem tudom...
Ott is loptak és hazudtak. Ugyanez az Appennin is, ott most épp kiárulják a cég alul az ingatlanokat és gyűjtik a lét. Oszti nincs, árfolyam 30%-ot esett, de pénz a menedzsmentnél van. Ez a bét. Lenyúlni más lóvéját és elszelelni.
Az a baj h mára teljesen oda lett a bizalom, az történt sztem h 2017-ben elhúzták a mézesmadzagot, mindenki óvatos volt, ment minden, nekem is volt mindenből dobáltam el, mint a forró krumplit, mert féltem h átbasznak, aztán jöttek a választások, a 2/3, és sokunk, én is eldobtuk az aggályokat, félelmeket, óvatosságot, na innentől jött a fekete leves mindenben, keményen és kegyetlenül, ledaráltak, akit csak tudtak, kitartást és erőt nektek, mély együttérzéssel figyelem a küzdelmeteket. Én deltába szenvedek, katasztrófa az is.
OTTone