Ezzel arra utalnak, hogy a KV felmondás jogszerűtlen volt. Amennyiben tényleg az volt, akkor valóban önhibájukon kívük kerültek a mostani helyzetbe. . Mindazonáltal úgy vélem, hogy ez befektetői szempontból ényegtelen, ettől sem kereskedés nem lesz egyelőre a részvényekkel, sem a befektetésünk biztonságát nem látjuk.
Szerinted Gyapjas nem ner es? Szvsz az egesz ceget behalozta a ner. Ez valami neren beluli vita lenne? V kozos megegyezessel szivatnak minket? Sajnos, szvsz mara ez egy full ner es ceg llett.
Jelenleg keves eselyt latok ra. Szerintem ez egy megtervezett akcio a neren belul, de csak talalgatok. Erdekellentet? Mire gondoljak? Gyapjas is a halozat resze?
Egyaltalan hany kv johet szoba? Hanynak van engedelye a kibocsatok vizsgalatara? Gondolom nem lehet sok es ismerik egymast. Ismerhetik a problemat is. Csak mi nem.
oda kellett volna irányítani egy NER-es kv-t...nyilván ilyen is van....NER-es ügyvéd is van, egy időben rengeteg perben szerepelt ügyvédként pl. Futó Barnabás
szerintem 1 kv-val se beszeltek.Elore megtervezett az egesz.eloszor 230-ig felhuzzak a semmire majd csorgatjak es jon egy ilyen bejelentes hogy kv felmond.Mire fol volt a rally?Ott szepen kiszalltak mert tudtak jon egy kis felfuggesztes.Azota mennyi kgy volt 2-3?Es most hoyg a korlatozasok feloldodnak csak akkor lesz kgy ha lesz KV.Most oszinten Hiheto nagyon.Ha az a 230-as rally nem lett volna akkro azt mondom tenyleg meglepte oket de igy csak szanalmas.
Nem tudom mennyi részvény kell hozzá, de a közös képviseletbe esetleg az igazgatóságba való egy személy delegálásába közös nevezővel 28000 részvénnyel beszállok. Kevés, de indulónak jó lesz.
A zárolás napján szinte azonnal voltak lejárató cikkek, most miért nincs egy cikk se, hogy nem sikerült KV-t választani? Egyébként az lenne érdekes még, hogy egyáltalán mennyi KV-val vették fel a kapcsolatot? Ennyire rövid idő alatt, szerintem max 3-45-el lehetett tárgyalásokat folytatni, vagy többel, ha egyenesen a KV-s azt mondta NEM. Azis furcsa lenne előítéletekkel kinyilvánítnai azt, hogy nem vállalom, mert a cikkekbe ez, meg az volt leírva. Szóval Hajrá, érdemleges tevékenységeket kérek a vezetőktől, és konkrét számokat.
Hali! Elég szomorú lettem az utóbbi sorokat olvasva.... Nem lehet olyat csinálni, elvégre mi vagyunk a tulaj, hogy saját kezünkbe veszzük az irányítást? Elkerülve a kivezetést és a további veszteséget? Vagy így verik le az árát és átjátszák másnak... Vagy üres cégként várjuk a sztárbefektetőt, aki tartalommal tölti meg? :O
OTTone