A jelenlegi 7.5mrdft kapitalizáció messze nem tükrözi az idei bevételt szvsz. Iden minimum 15-16mrd bevétel lesz amit eddig lehet tudni. Simán lehet 1.5mrd eredmény. A 4IG-nek volt 3mrd korul 60mrd feletti kapitalizációval. Nem mondom azt, hogy akkor az OTT1 legyen 30mrd de a 7.5mrd elég kevés.
Szerintem komolyabb hír jön majd, azért az nem kispálya hogy milliárdos nyereséghez juttatták, már az első negyedévben, valamilyen nyerésre gondolok, vagy nagyobb közbeszerzést nyert, vagy valamilyen ingyen pénz jön.
én sem látok ebben semmi negativot, sőt inkább pozitiv, hogy a nem prosperáló projekteket stand-by üzemmódba állitják, jobban összpontositva ezáltal a core tevékenységekre ettől függetlenül persze lesznek kiszállók.....de a morzsák begyűjtésre kerülnek szvsz
En is azt gondolom, hogy az iSRV Zrt. befolyása a cég működésére a minimálisra csökken vagy megszűnik es teljesen más irányt vesz a cég. Ez mindenképpen jó jel. Az is teljesen normális, sőt elvárható, hogy felülvizsgálják a meglévő szerződéseket es amelyik nem hoz a konyhára azt felbontják.
Nekem az az érzésem, hogy hamarosan jön valami jó hír ismét. Ez nekem annyit jelent, megpróbáltuk, de nem jött be. Ezzel nincs is baj, mert tudtak így is pénzt termelni. Ez fontos, nem raknak fel egy üzletre mindent. Érdekes számomra, hogy csak a vénascanneres projektek maradtak annyiban...
OTTone