Kbr 250 körül adta el, és futurba vásárolta magát szóval ahhoz képest most az ott1nek 500 körül kellene lennie, Badit azt nemtudom de hasonlóan lehet mint kbr a settel is.
Nekem erről a Paks 2 belepteteses pletyka jutott eszembe, ami akár most már valósággá is válhat. Venaszkennerekkel telerakni az egész paksi létesítményt. Plusz mellé a honvédség is rendelhet a terepre azonosítást, amit Perger Úr mutatott be az egyik közgyűlésen
Szép lesz a féléves jelentés is. Azzal is legyünk tisztában,hogy ezek után jönnek majd az Államtól szép IT megrendelések is.Hamarosan jön majd a beígért tőkeemelés is,majd a prémium kategóriába lépés.Jó helyen vagyunk!!
Én tegnap egész nap azon gondolkoztam, hogy eladom amint felmegy a 240 es beker. átlagomig, veszek belőle Pannergy-t, az is jó áron van most és talán abban biztosabban kiülöm a recessziót. Az első megrendelésnél azt hittem, hogy annyit kaptunk csak, egy “kis morzsát, lepattanót”. De mostmár látszik, hogy itt valaki van a háttérben..
És, hogy honnan érkezik?! Dúrva ez az egész. Fogalmunk sincs arról, hogy mi lehet a háttérben és van itt kialakulóban, születőben. Szerintem, lesz itt annyi meglepetés, hogy nem győzzük majd kapkodni a fejünket. Talán, az jár majd legjobban, aki ráül egy évre. Majd kiderül.
Törölt felhasználó2020. 04. 23. 18:05
Ezeknek a szerződéseknek ne csak a összegét nézzük, hanem hogy ki a megrendelő. Az ami sokat dob rajta. 400 a céláram nekem is (fél éven belül akár) és ez már nem hiú ábránd, . Ezt befolyásolhatja még a tulajdonosi bejelentés
OTTone