marsinak írtam a vételt, aki kampányol, de kíváncsi vagyok, veszi-e??? én továbbra sem veszem, mert van 20% magasabb átlagáron. ugyanúgy nem veszek AW-t sem, mert az is van 20% magasabb áron. otp kezd abba az irányba menni, hogy érdemes lesz majd venni. de még az sem most.
Magánvéleményem és a tőzsdétől független, hogy nem nagyon látom, hogy akár 1000 db gépre is szükség legyen egyszerre. Vannak elméletek, hogy miért ilyen alacsony nálunk a betegszám (korai kijárási korlátozások, BCG oltás, szkíta vér, stb.), de azt gondolom, hogy nem fogunk úgy járni, mint az olaszok, britek, amcsik. Ha igazam lesz, akkor annyiban érint minket, hogy nem lesz szükség több (vagy számottevően több) gép beszerzésére.
Tulajként lefelé beszélni... mit mondjak, érdekes. Kerlek, vezesd le, mennyiben, milyen módon érinti minket a vírus. Látom, ti jobban átlátjátok a folyamatokat, mint maga a vezetés
Mi ez hirtelen fordulat nálad?😂 orbitalis szerda, 15:15Előzmény: #78001 Royalfroccs#78008pont az ellentéte történik ha körbenézel. most voltunk lokális csúcson, fordul be a dax, sp és bux is. aki 208-on adta, okos volt, akár holnap vissza veheti 10%.kal olcsobban 3 4 Válasz erre
Szerintem is jó indikátorok a bankok, ott már látszik, mi a valós helyzet. JPM, Goldman vagy itthon az OTP. Most minden tech céget szétszednek, én is fogtam az netflixen már 24%-ot, apple-en 16%-ot. Az nvidia, amd ATH-n van! :) Már-már komikus az egész, hogy jobban állnak, mint a krízis előtt. Miért? Mert senki nem látja a Q2, Q3 számokat. Foglalmunk sincs, mi lesz a valós eredmény. Jelenleg még mindenki nagyon optimista. De egy válság nem egy-két hónapból áll. Az Ott1 és az EST nem igazán ebbe a képbe illő puzzle darab, mert olyan pirinyó árbevétele van, hogy pár száz millióval égbe lehet rakni. De! Ha a piacról elfogy a pénz és beragadnak a befektetők, akkor ide sem fogják hozni a lóvét. Meglátjuk. Amim van, azt tartom.
Ezzel sajnos az a gond, hogy a globális összeomlást nem tudjuk elkerülni. Most mindenki optimista és azt hiszi ennyi volt, szerintem az újabb sokk a gazdaság újranyitása után lesz, amikor majd ráeszmélnek az emberek, hogy a fogyasztás nem a régi és bármit csinálnak nem tudják fenntartani magukat. Na akkor fog jönni a második hullám, örüljünk, ha év végéig megtartja a 200-at. Tudom, nem leszek ezzel népszerű, jöhetnek a lepontozások, én így gondolom.
OTTone