Nem a maszkok,hanem az immunitás véd és ha kifejlesztik a védőoltás.Nem majrézni kéne a dologtól,hanem vele együttt élni.A sorsunkat el nem kerüljük,ha megszülettünk,sajna a biológia úgy működik,hogy egy idő után leszalad a spulni és meghalunk,addíg üzleteljünk és élvezzük az életet. HS!!!
lehet hogy stroman és felhúzza egy egyszeri vétellel az árat, majd visszatölti, ezzel manipulálja felfelé az árfolyamot. így a tulajdonosi szerkezet nem módosul, viszont az árfolyam emelkedik kis veszteséggel. 250 közelébe akarják felrángatni?
azt írtam, l. elözmény, hogy én is veszem!!! Nem eladom, eszem ágában nincs, kell még sok lélegeztetögép, abban biztos vagyok. Most jön csak majd az igazi järväny! Ugyanis embereknek elegük lett a szaknciokbol, mindenhol a környezetemben kezdik elhagyni maszkokat stb-t
Évike szalonnázik az árfolyamon, azt látom. Délután vesz, reggel ad. De hogy ki pufizza fel az árfolyamot, azt nemtom, szerintem ehhez ügyes speka kell. Én ősszel kb 5M-val tudtam simán feltolni 25x-ről 270-re az egyik nap.
Ahogy nézem,35-50k-s kötések sorba beugranak.Vagy keres a gazdájuk rajta estére pár száz ezer pengőt és holnap folytatja,vagy zsákolja,de akkor nagyon tud valamit és egy valag pénze is van.A többit nem akarom elképzelni sem,csak ülök a farvizen,vigyen a sodrás!
OTTone