Az SP500 esetében már nem csak én hivatkozom erre, hanem az investing is: https://tozsdeoktatas.hu/elliott-hullam/ Tehát erre volt illesztve ez: https://invst.ly/qetj4 Ott1 esetében két optimista szkenárió szerint: https://invst.ly/qewu3 Tehát ha mindenki optimista ködben marad, akkor fibó szerint 258-ig is száguld, de aztán kell egy korrekció. Ha reálisan nézem, akkor 207-208 után fordulnia kell és mehet fibo szerint 158-ig, vagy ha be akarja tölteni a rést, akkor 126. Pesszimistát úgy sem hiszitek el, azt nem teszem be.
nagyon egyszerű: tegyen be az összes felbeszélő egy napos streaming chartot júliusig: BUX vagy SP500 és OTT1 egy rövid indoklással. Én beraktam az sp500 tippem, kb ezt várom a buxtól is. nagyon szeretném látni h aki nem látja a gazdasági krízist, az mire számit. nem mellesleg ha nincs semmi gáz, akkor beszállhatok 300-nál is hiszen sokak szerint 500-ig menetel nem? életszerű...
Látom eldöntötted hogy világ végét kiáltasz, és annyira akarsz olcsón venni ebből a részvényből hogy nem lehet rábeszélni téged a korrekt viselkedésre:-)) Részemről téma lezárva.
Mester, végi kamuztad az AW-ban 180-tól 165-ig. :) Engedd ezt el. Én nem azért várom lentebb az árfolyamot, mert lebeszélek, hanem mert kinézek a világgazdaságra is kicsit, nem csak a BÉT-be révedezek. Jól látszik, hogy marha nagy gáz lesz! Az AW most is kilátástalan, mint volt 1 éve, amióta benne rohadok. Q3-ban olyan jelentésük lesz, hogy sírva fogjuk visszakívánni a 80-as árfolyamot. Majd 3-5 év múlva kiszállhatunk, addig rá sem nézek. Lehet itt pár hét vagy max 2 hónap, amíg a brokik még húzzák fel a hangulatot, aztán jöhet megint a fordulat. Akik dobták a pakkot az esés elején és alul bevásároltak, azok hamarosan realizálnak egy kövéret. Nekem ne mondja senki, hogy pl az MGM, ami 3 hete még hulladékká este magát, az most 30%-kal többet ér. Amikor az embereknek nem lesz pénzük utazni, mert munkájuk sem lesz mire az optimizmus? Ugyanígy a Delta, Tesla, Apple, rángatják fel őket értelmetlen árfolyamokra. Nonszensz. Na ugyanez az érzésem van Ott1, Richter, Opus, Appeninn, stb és kb az egész BÉT szinten is.
Én örülnék neki ha lejjebb menne, mert én is venni akarok, mert nagy dolgokat sejtek a háttérben, de hát a becsületünk nagyon fontos, ezért nem károgok, inkább vállalom hogy ha feljebb megy akkor drágában veszek, de nem fogok hazudni:-))))))
Én is ismerlek ne aggódj drága mester: 165-nál a legnagyobb felbeszélő voltál az AW-ban, aztán leléptél és elmentél estezni. Onnantól ment a leduma. Most megint 300 meg 500-t emlegetsz a topikjában, miközben 80-at sem tudja átvinni. Abból is van 50K-m. Ne hidd el, kit érdekel, attól még így van.Én szeretném a legjobban, ha az OTT1 300 felett lenne, mivel magas a beker áram, de egyesek túlságosan rózsaszínben látják a történéseket. Én nem tartom elképzelhetetlennek ezt: https://invst.ly/qetj4
Bocs hogy beleszólok, itt vagyok már a topikon több mint 10 éve, ezzel a névvel, előtte marslako 1 voltam. Olvastam már több 100ezer írást, és ezek után azt mondom hogy neked 1db részvényed nincs! És nem korrekt ahogy próbálod lebeszélni a részvényt.
Van 20e Ott1 db rv-em és persze veszek még, ha olcsó lesz. Jelenleg sztem nem az. Mondom ezt azért, mert a gazdasági válság még el sem kezdődött igazán. Majd Q3-ban meglátjuk hova fog bevágni. Én ott voltam az őszi prezentáción, ami után úgy hullott az árfolyam, mint a falevél. Én írtam is többször a cég vezetésének, de süket fülekre találtak a kérdéseim. Az elmúlt időszakban a cég alap profiljába vágó érdemi fejlődést nem láttam, hírt nem kaptam. Rajtuk keresztül vett az államb lélegeztető gépet, tök jó. Mondjuk akkor ki, hogy ennek a cégnek ez a profilja, szállítson még be év végéig 3000db-ot és akkor elkezdem venni a papírt. Addig mire?
Eladtad a részvényedet veszteségben, esetleg érdekelt vagy (több ok is lehet) az árfolyam ismét alacsonyabb szintre való kerülésében.? A negatív kampány mögött csak ilyesfajta motiváció lehet, főleg egy ennyire "elaprózódott" tulajdonosi szerkezetű cég esetében. Nagyon jól tudod, ha tényleg figyelemmel kíséred a cég "sorsát" és szám adatait, hogy itt nem kellenek évi tízmilliárdok ahhoz, hogy akár duplázzon vagy még tovább menjen erről a szintről az árfolyam a következő években, elég, ha a stabil működés (szerződéses környezet) mellett egy szolgáltatási szegmens is nagyot robbant. Nem adtam el sem 300, sem 100 Ft környékén, mert befektettem, s remélem egyszer ez az üzletpolitika is kifizetődik, nemcsak a kib...ott spekuláció.
Értem én persze, neked/nektek én vagyok az, aki szembe megy az autópályán a forgalommal. Csak közben a Világ gazdasága áll, a magyar gazdaság összeroppanás szélén. De az Ott1, az majd ATH-t csinál 2 héten belül ha az itt felbeszélőkön múlik. Nézzük meg a Q3-at, addig meg ne ítélkezzünk egymás felett.
Nos akkor mégis lesz KGY., mert eddig nem mondták le. Ezek szerint itt más szelek fújnak mint más részvényeknél, ahol nem bízva a 20%-os részvételben sorra mondják le a gyűléseket😉... Ja hogy a tegnapi 103K-s vétel napi csúcs 197 sem volt véletlen? Ezt is lejátsszák mint az RGY-ét, elég 3 emberke meg egy-két meghatalmazás. Na majd kedd délután megtudjuk mi is a stájsz.. Minimum 280 és környéke számomra az elvárás rövid távon!!!😊
OTTone