Itt ma hír nem lesz. Ma volt a tulajdonosi átrendeződés a holnapi megfeleléshez/szavazati jog. Nem bízta a véletlenre aki vette 200-ig , belefért neki, hogy most mínuszban zárt is nem ez a lényeg a mai napban. A lényeg kinél mennyi részvény van holnap, mert elsőre nem lesz határozat képes a KGY. ezek szerint (vagy mert elhalasztják(a vírusra fogva), vagy csak azért mert úgy akarják a többségiek akik ügyeltek eddig az 5% alatt maradásra + a tőkeemelésről is néma csend, ami lehet a kgy. is így lesz még). A közölt tegnapi hír csak morzsa szerintem. Van még a tarsolyban, csak fokozatosan adagolják. Holnap majd meglátjuk, de szerintem nem lesz ekkora volatilitás mint ma. Továbbra is hajrá OTT!
már az is szép ha itt maradunk, ezért feljött a papírt majd egy százast, és egyike lesz a virus cunami nyerteseknek, és ez a hír megfizethetetlen!!!!!!!!!!
Úgy gondolom, hogy az elmúlt hetek hírei alapján (hazai és nemzetközi IT eladások + "új"? üzletág), illetve, hogy az alap tevékenységekre épülő referencia szerződések (Telenor, Sony, stb.) valószínűleg továbbra is futnak - legalább a bázison - és egyre komolyabb nemzetközi kapcsolatrendszer (Dél-Amerikától Ázsiáig bezárólag) kezd kiépülni, ez a cég tényleg átléphet egy új (magasabb) dimenzióba. Emlékeim szerint még a paksi beruházással kapcsolatos IT jellegű tenderen is indult, én még azt a lehetőséget sem vetném el, ami a cég méretéhez (ahhoz kapcsolatos tőzsdei árazáshoz) képest szintén nagy megrendelést érhet.
OTTone