te Vuk, nincs elég bajunk? Esetleg a kijárási korlátozással összhangban, nem rekesztenéd be a folyamatos huhogásodat? Tudjuk, szar papír, lépj tovább lszi.
vajon mit üzen időtávban és gazdaság alakulásában, hogy ez a megbízás így helytálló azzal a tudattal hogy Q2 végére készülnek el a gépek? :) ismétlem, Q2 vége. az nagyon messze van! ha akkor is szükség lesz ezekre a gépekre akkor azért óvatosságra intek mindenkit a nagy optimizmussal meg a különféle "most vagyunk túl a nehezén" elméletekkel :o
Szerintem is... nem gondolnám,hogy ettől kellene elszállnia..Másrészt olyan áron van még mindig amit itt a sok okos pár hete még prédikált ,hogy elképzelhetetlen h valaha leessen mert annyira extra a cég:)))))
Na jó, ok. Folyamatos szállítás. Ez félre ment nálam! eladnom nincs mit, vagyis max mini adag. én 220 felett kiszálltam ebből mini cégből. Részemről mozi, megnézem most hogy viselkedik a következő napokban
4 700 000 000 * 0.07 = 329 000 000 előző évi nettó eredmény 204 millió Ft, szóval azért még 7%-kal számolva sem a duplája, de egészen attraktív így is. A cég fejlődik, már március 27-én biztos, hogy felülmúlta a 2019-es árbevételét és eredményét is. Van még 9 hónap az évből.
és ami sztem még fontos, kiegészítve a mondandódat: a gépeket Q2 végén szállítják... június végén, ugye... Most március vége van... ki tudja hol fog ez az egész akkor már tartani
Kedves uram, "Az OTT-ONE Nyrt. közzétette a 2019-es évre vonatkozó eredménykimutatását és mérlegét, amely alapján a vállalat tavalyi árbevétele meghaladta a 2,8 milliárd forintot, nettó eredménye pedig több mint 204 millió forint volt." Ha csak 7%-os árréssel számol, magának mi jön ki eddigi nettó eredményre?
Te vagy az új Notata :D Ez az üzlet kb részvényenként 11 forint eredményt fog érni...ha 9-10% körüli árréssel számolunk...szóval 100 alatt érdekes lenne a szitu
első tétel. gondolod nem lesz több vagy más? 2020ra lesz kb 10-13 milliárdos bevétel, kb 5-6szor több mint 2019ben. nyereség? nem 200 misi lesz, hanem milliárd felett. egy ilyen évben. jó papír ez, nem kell benne ugrálni.
nem mondanám, ha nem láttam volna az elmúlt közel 3 évet a cég életében.Voltak hasonló számok, és mennyi maradt meg? -7 vagy 8% talán? Most ezt Szijjártó intézte nekik. Szerintetek ebből mennyit kell majd a cégnek felfele visszaosztani? Mivel ezek lélegeztető gépek, a szokásos haszonkulcsot nélkülözniük kell, hogy ne gondolják róluk, hogy túl pofátlanok. A másik amit ti vettetek észre! Ez az ügylet sz OTT-One Nyrt. keresztül megy csak! Nem ők gyártják a lélegeztetőgépeket gyerekek! Szerintem a kínaiak járnak itt igazán jól. Magyarország meg összeteheti a két kezét ezekben az időkben, hogy egyáltalán kapunk gépeket! Ennek kell a mai világban örülni, és ez az igazi haszon! Nem az az árrés amit majd ottone kap ezért. Az Opusban is az árbevételekkel hencegtek! Aztán mi lett belőle? semmi.
Úgy látom neked komoly gondjaid vannak a céggel kapcsolatban. Ha jön egy jó hír, rögtön csak azt tudod hajtani, hogy semmi nem marad belőle... ott maradt a rés... most mindenki elad... Voltál te már boldog életedben?
OTTone