Szép volt Józsi! Nekem is van véleményem, de csak akkor írok amikor nem mínősül felbeszélésnek-lebeszélésnek( piacbefolyásolásnak....)tehát talán a hétvégén. Ennyi rosszindulatú, részvényt elemezni, híreket értelmezni nem tudó, pár filléres haszonért ezerszer beírni, hivalkodni, "rémhíreket " terjeszteni.... minden jóízlésű , gondolkodó embert elriasztanak. van elég bajuk az embereknek manapság, még ezt a sok botorságot olvasni, ne adj isten hadakozni ellenük.... én maradok, maradtam híve az értékalapú befektetésnek! spekulálni ráérek a tőkeáttételes termékekkel, ott nem a longot keresem...... Tisztelettel!
Nekem nem kerek a mai nap. Tavaly 2 milliárdos szerzősnél füge volt most nem. Az RGy. nem mondták le. Lehet, hogy 2-3 résztvevő is elég lesz a 20% -hoz, hogy érvényes legyen? A bizottsági neveket sem tudjuk meg még ma sem, ha nem lesz érvényes a gyűlés?
De azért próba szerencseképp 120 körül én biztos belveszek, ha egyáltalán lesz egy -két ezerre eladó 😉 Az ilyen karanténos papírokat szeretem, volt hozzájuk jó szerencsém😄 Persze nagy eséllyel benne van a bukás is, akkor azt benyelem!
….és szerinted Kínából humanitárius segítség címen kaptuk a kesztyűket, a teszteket meg a maszkokat!? Minden állam ezerrel vásárol, de piaci áron. Itt most országon belül megy a tranzakció, tehát gyaníthatóan kedvezményes lesz az ár, de biztos, hogy lesz rajta profit. Szvsz
Bizonyára felárral, de gyaníthatóan nem a szokásos piaci profittal, hanem kedvezményes áron. Az biztos, hogy profit lesz rajta, csak azt nem tudjuk, hogy mennyi az annyi.
OTTone