ne felejtsük azért, hogy ez jó üzlet! utána el is lehet adni, vagy bérbe is lehet adni azokat a gépeket, ha lecsengett a rájuk vonatkozó igény ;) szóval jó lesz ez, csak érdemes kalkulálni a globális dolgokkal most.
tessék!vevők állnak ki sorjában, mert rájöttek, hogy inkább kössz mégsem kell ilyen sokért! az első egy órában, a hype ban még belehet húzni a sok gyantúszt, csak hát elfogyott a speka tőke, és már nincs miből a vételi oldalra állni.300 millió így is előkerült szóval még így is jó.
akik 120 alatt vettek azok biztos adják, és esetleg azok, akik ezt most VIP kiszállónak tekintik ( 200 feletti beragadtak!Nem véletlenül itt volt a nyitó!Eddig bírt elszaladni az árfolyam nem tovább.
Ha megnézed van 1 (vagy 2) koma, aki most is szórakozik a fel-le pumpálással. 30K-s pakkot rak eladásra vagy vevőre attól függően, hogy merre akarja az árat terelgetni. Szép nap volt ez, realizáltam én is egy pakkon 50%-ot, de még maradt sok. Nem most fogja behozni, de ha igen, annak is örülni fogok.
Mivel közben kijött egy hír, hogy a tavalyi árbevételénél nagyobb üzletet kötött, és már ki is fizették. Tehát nem ugyanaz a cég pénzügyi helyzete, mint tegnap.
szerintem meg ez így pont jó volt elfedni a bennfentességet, hogy az első globális felfele korrekciós hullámmal le lehet fedni bármilyen mutyit. hiszen amúgyis emelkedett minden eddig :) ráadásul a lélegeztetőgép amúgyis aktuális. tökéletes csillagállása volt most az esetleges bennfentes vételeknek is. :)
"Kicsit" bennfentes gyanúsnak tűnik az elmúlt hét. Nem értettem miért kezdték el az elmúlt napokban nagy tételben venni hírtelen (azaz hír nélkül :-) ). Meglett a hír.
tökre grat a ma regellig tartóknak! egyet értek, lesz ez még ott, bármennyire "kéccáz"-azás zajlik... persze "kéccáz" is lesz még :) szóval mindenkinek igaza van. szerintem jön a "wave 2" globálisan hamarosan...
OTTone