Lehet, hogy neked van igazad, nem tudom. Én, személy szerint nem örülnék, ha 4IG kezekbe kerülne szeretett Ottónk. Én viszont továbbra is úgy gondolom, hogy a 4Ig növekedésének a szürkeállomány a szűk keresztmetszete. Az, hogy Ottónak vagy az ISRV-nek a neve szerepel a bérpapíron a dolgozóknál, az nem releváns, az a lényeg, hogy itt vannak, dolgoznak és eredményeket mutatnak fel. Amúgy Ottó másik nagy értéke a megszerzett minősítésekben rejlik (Nato beszállítói pl.), ami túlmutat az aktuális értékén...
Nem a volumen alapján fognak dönteni, ha van egy ilyen cég, ami nekik apró pénz, akkor miért ne fektetnének be? Ebben a cégben simán benne van a több milliárdos nyereség, és ez is egy működő entitás, nem kell hozzányúlniuk azért, mert esetleg tulajdonosok lesznek. Ha átszámolod a tőkeemelés részvény darabszámát láthatod, hogy olyan szám jön ki, ami a 4IG-nek játszós pénz
4IG-ben ráér mág az osztalék. Pillanatnyi hírnek jó lehet, vagy tájékozatlan befektetők kattintásvadász címének, de a cég nem abban a fázisban van, hogy osztalékot kellene fizetnie.
Már annyira megszoktam a Pf -on, hogy csak a rossz híreket tolják, hogy azt olvastam KIVÉGEZTÉK az új ukrán miniszterelnököt a kinevezték helyett.😂😂 Paranoia. 😂
En azt nem ertem, hogy minek is kell ujravalasztani az fb es audit tagokat egy honappal a rendes kozgyules elott?! Nem kell sokaig varni, mert pentekig ki kell keruljon a hatarozati javaslat... Valami keszulhet a hatterben, mert hacsak siman megujitanak azt a rendes kozgyulesen is megtehettek volna...
OTTone