Az Igazgatóság az OTT-ONE cégcsoport éves, IFRS szerint konszolidált beszámolója körében
indítványozza, hogy a Közgyűlés azt 1.351.895eFt nettó árbevétellel, 978.316eFt
mérlegfőösszeggel, 102.541eFt adózás előtti vállalkozási eredménnyel, 622.505eFt saját tőke
összeggel és 542.160eFt jegyzett tőke összeggel fogadja el.
Nem érzem, hogy belém álltál volna. ;) Persze a saját névvel és véleménnyel kiállni nemes. Mint írtam, jótanács, ritkábban jobb lenne. Akkor is elolvassák. Láthatod, hogy itt jó emberek vannak. A jóra törekednek, segítjük egymást. Ha hír van, akkor egyből betolják a fórumba. Még éjjel is az éjjeli baglyok. Köszönjük nekik, hogy reggel friss infóval fogadnak :)
Természetesen azt is tudom, hogy egy csapatban kell legyen olyan személy, aki fékez, a szemben lévő oldalon áll. Ha jó, ha rossz dolog van. Csak nekem igényem van az informatív üzenetek olvasására. Meg úgy látom, hogy a többieknek is. Próbálj meg erre törekedni. Szakmai alapon, vagy foglmazd meg, hogy neked mi a célod. Hidd el, hogy hirtelen sok segítőd lesz. Üdv és jó pihit estére!
Na és milyen a "találati arányuk", azt számoltad már? Semmivel sem jobb. Talàn MetalHeart az egyetlen kivétel (tisztelem a többi említett profit is, ha lehet ilyet írni egy "névtelen" fórumon, mert korrektek), de abban is, hogy nem célárakat fogalmaz meg, hanem sávokat, szinteket és lehetséges forgatókönyveket. Én úgy látom, alapvetően az a problémád, hogy belevettél 200 körül, kiszámoltad 400ra a nyerődet, és ez nem teljesült max. 2 héten belül, hogy továbállj, vagy kiszállj cash-be a választások előtt. Ez most frusztrál. Én is voltam már hasonló szituban, rosszabban is, ezen neked kell felülemelkedned, ennél több jó tanácsot nem adhatunk, nem vagy bukóban, el is adhatod vagy türelem.
Engem nem zavar az, hogy mekkora "nagy" számokat írnak. Az sem, ha kicsiket. Figyelek, levonom a következtetést és ha akarom, akkor hozzászólok, ha meg nem, akkor hagyom elolvasva. Sokan nagyon okos és figyelemre máltó dolgokat írnak, ami fölött sokan elsiklanánk. De így együtt egy lexikont és nyilvántartást vezetünk. Egy nagy részvényes társaság. Mai napra én is 290-300 közötti zárást vártam. Elmaradt ettől, de ezért nem kell belém állni. Egyébként pedig ott a lehetőséged a - jel használatára. Az névtelen. Csak jótanács....
Nem vettetek eszre, ha Metwolf, MetalHeart, Gyuripapa, Zsoltee stb. irnak vmi celarat, akkor vmivel ala is tamasztjak. Nekem a legbol kapott celarakkal van gondom. Ez karogas???
OTTone