Én 27ft óta így látom aki követte az jól járt aki nem az irígykedik !! Te majréztál itt 200ft nál is,és mi lett belől ? Akkor is cseszegettél hogy megy le 160-ra ,és lám 290-nél tartunk !!
Napi forgalom lesz kérdés s záró opusban én ott kivárok. Bizonytalanság.... Illetve a bátraké a terep. 570-580ig mehet... Itt meg annyi történik hogy 300 közelébe tappatt.... Ennyi erővel csoroghatna is... 6 nap kivárás mindenütt.... Vagy sunyi emelkedés? Ki tudja.... Meglátjuk!
Opus: 3,8%-os emelkedést látok eddig 118 mill forgalom mellett. Ez sokak fantáziáját megmozgatja, mint látható is. Persze sokan vannak olyanok, akiket írsz!
21 hónapos, utolsó széria a fogakból. Könyékig a szájában mindig. Bizony jó, ha szaladgál körülötted. Nyílván csak sípolok egy ilyen éjszaka után... A két fiam és a párom a legfontosabb! Ez nem kérdés!!!
Nyilván alátámasztani nem tudja. Ezt én is be tudom írni. Emelkedni fog! Emelkedni fog! 300 felett lesz. Sőt 400 felett. Na most veszik. Na most éppen eladják. Jujj, na most sávosan... A valóságban meg a 300-at sokadik nekifutásra sem tudja átvinni tartósan. Erről ennyit. Minek tényleg beírni 5 percenként, hogy emelkedik?
OTTone