tudod, kutya ugat, karaván halad. buktam shorton, és? Megtehettem, mert annyi tőkém volt hogy belefért. De olyat még én se tudtam mint te, hogy nulláz certiben, szóval pszt ;)
Ez nagy igazság, msi74! Bár egyre ritkábban, de még mindig rá-rá gondolok arra, hogy a Konzum részvényeimet - annak idején - eladtam 228 forintért. Tényleg nem szabad ezen rágódni!
te valamit mindig benézel, közöm nem volt a CEZ kitárazásnál a Molhoz. A pár százezer nyerőt tavaly év elejére írtam, mielőtt átcuccoltam Opus/Konzumba
Bolond ember aki a megnem nyert nyerője miatt rágódik!! Az olyannak egy harc az egész élete bármennyi pénze legyen. Az olyat csak sajnálni tudom de irigyelni nem :) :)
Túl sokat stresszeltek. 10-12-14% vagy 20% napon belül? Nem mindegy? 10% már kevés egy napra? :) Nem hiszem hogy bárkinek van itt duzzogni valója, hogy nem limittel ugrik hanem "csak" 12%-kal. Adja aki akarja, középtávon úgyis megbánja. Sőt, jobb is hogy eladja most, majd egy gyengébb napon amikor rájön hogy elqrta az ő vétele fogja emelni az árat. Tartás!
köszi :) kivárok mi lesz, ez kevésbé politikai cég mint az ML papírok. Továbbá én az informatikában dolgozom, s ezeknek a cégeknek mindig lesz piaca, ha jó a termék. Ezen fog sok múlni, de ha ennyien ilyen sok pénzt betolnak akkor "nem zörög a haraszt ha nem fúj a szél" elv alapján, jók a kilátások.
OTTone