Üdv Lie Mester! Tegnap kerestem az emailek között, hátha anno volt App időszakból még email váltásunk és megvan az email címed. De nem találtam. :( Kicsit szétkaptak kedden vagy szerdán... De már nem is ez a lényeg. Ott1 pakkod megvan még? u.i.: Volt egy olyan sejtésem, hogy tudsz valamit, de nyilván nem szólhatsz. Vagy nagyon ráéreztél. Én az elsőre tippelek.
ami engem roppant bosszant az egész ML sztoriban, az az hogy az Appeninn surranópályán 1000 fölé ment. De mire is? Ott van most ahol az Opus. Közben meg a vezető papír - Opus - lent küzdött végig. Vagyis nem jól választottam a második futamra papírt, mert az az Appeninn kellett volna legyen.
most csak Ott1-re gondoltam. Legutóbb a 180 naposon emeltek 31-n, az árfolyam is ott volt. Lett belőle 320. Most 250-nél, valami csak lesz ebből is. Persze nem 10*-zésre gondolok, de mi van ha ez az új Opus? :)
Csak annyi nézzétek vissza az összes beírásomat ami a héten történt ! Ami kijött a tőkeemelésről 100 %-ban stimmel ! És én vagyok a feldumáló !!!!!!! Csak a képet kell logikusan összerakni ! Ennyi !
Ott a politikai “kockázat” miatt adják, de abban is van már annyi funda, hogy ha valami csoda folytán nem a fidesz nyerne, akkor is nagyot fut az Opus. Szvsz nincs politikai kockázat sem, szoval az is duplázni fog innen...akárcsak OTT
OTTone