Semmilyen teljesítmény nem áll mögötte. Speka felhúzás asztán öntés. Ezt írtuk tegnap. Ez lesz az eredménye a lie általi felhúzásnak, amit előadott. Gondolom 260 fölött ő is adta.
tegnap kaptál két vállveregetést, de azért még ne szállj el magadtól mert kerestél 20Ft/rv... "Aki meg nem adta el, megérdemli" - már-már nagyképűen hangzik, ezért fekete pontot kapsz majd Last-tól.... ráadásul ki is röhögteted magad, mert mondandód meg azzal zárod, hogy persze lehet, hogy máshogy lesz. Ahogy a dakota közmondás tartja: "Régen rossz, ha az almafa oktatja a méheket"
Aki meg nem adta el az gondolom hosszabb távra (magasabb árfolyam reményében) és nem 5-10%-os nyerőért vette. Lehet itt pár napra vásárolni, de ez a vége, hogy ha el akarja adni behányja az árfolyamot. Ez ügyes?
Nem tudom miért, de kitiltottak :( Jan-index-ként írta meddig. Még csak nem is válaszolnak az ügyfélszolgáltati levelemre :( Fenébe! Majd megettem a kefét tegnap, hogy csatlakozzak a beszélgetéshez, de nem ment. na de most itt vagyok. Remélem nem csapnak ki ezzel a regemmel.
Hozzá kell tenni ügyesen csinálták. Aki meg nem adta el, megérdemli. Újabb tanulság, hogy nem kell a fórumra hallgatni. :) 5-10% nyerőnek is örülni kell. Holnap gondolom érdektelenség a papír háza táján. A többség meg néz mint Rozi a moziban. Vagy történik valami ami a másik irányba fordítja a történéseket.
OTTone