A bitcoin csupán a blockchain technológia egyik felhasználási módja, amikor ezt a találmányt spekulációra és fizetésre használjuk. Ugyanakkor a blockchainre épülő okosszerződések ennél jóval összetettebb feladatok ellátásra is alkalmasak: például önműködő értékpapírok kibocsátáásra, automatikus biztosítási kárkifizetésre, komplett pénzügyi folyamatok kiváltására. A bankok és biztosítók nem véletlenül ölnek dollármilliókat anick Szabo, magyar származású kriptográfus által megalapozott okosszerződésekben rejlő lehetőségek felfedezésére.
Az már biztató igen.Lehet megy az elbizonytalítás,közben meg szedegetik össze a kicsiktől.Én is így tennék.Ha már összejött a kellő pakk rendesen meghúzzák.
Akinek volt Cig december elején,ugyan ezt csinálták 300-325 között!! Végül bejelentették hogy ML bevásárolta magát,egy hét alatt 75%+ nyertem a Cig-gel,ugyan ezt látom itt is hogy néha belecsípnek,és kicsivel visszaadják!! Nem azt mondom hogy ML ,csak azt hogy valami készül !!!
Nyugi thibi,múlt héten a nag öntésben 200as átlaggal rendesen bevásároltam))))Annyira elképzelhetetlennek tartod,hogy vki megunja,és kibaxa?Sztem nagyon benne van a pakliba.Ezért álltam 185re venni.
OTTone