Egy biztos!!!!! A HALÁL ja meg hogy utólag mindenki okos. Fos est et kib@sztam kicsi mínuszba és sikerült 550 appot venni :)))) és vastag a plusz. a többit sejthetitek :) Ez durranjon már mert az az egész magyar tőzsdetörténelem legnagyobbja lesz. Konzumot is lenyomjuk :)))))))))))))))))))))99
Azért sokan örülnénk egy ilyen beker árnak))))))Nem írígykedem csak egy kicsit.....viszont ügyes voltál,bár én 250-290ig nem vettem,hanem csökkentettem volna a pakkom.De mind másképp látjuk.Ez benne a szép,és izgi.
Badi,a te szitud más!!!Nagyon alacsony bekerrel vagy benne.Így egész másképp lehet birni a lelki nyomást.Én speciál a múlt héten vettem vissza 200as átlaggal,de sokan itt még magasabban ülnek benne.Így már egész más a jány fekvése cimbora!!!!
Van azért rajtuk nyomás, szerintem érzik is, hogy ez nem vezet jóra, valamit be kell dobniuk. Elég lenne pl. annyi, hogy jól haladnak ezzel, vagy azzal, különben kénytelenek leszünk azt feltételezni, mi kisrészvényesek, hogy nem. Aztán baszhatják!
Pluszban a fenét(((((Ja így folytatja le fog menni 200 alá.Mikor januárban 260on kibaxtam azt mondták itt páran,hogy 1 majmot leráztak megint.Nem biztos,hogy majomság volt a 160as pappert 260on eldobni.Azóta csak a lejtő kisebb megállókkal.Én azt mondogatom,hogy szépek a tervek,de a kommunikácó dubla nulla.Ha ez nem változik még többen dobálják el.Egy komolyabb dobás limitre tudná vágni annyira kevés a vevő sajnos.
En eladtam 10-15 % kozotti bukoban,aki meg tolem vette,mar 20% bukoban ul,ki tudja ki jart jol...viszont hir nincs semmi immar 5. honapja,egyelore ugy nez ki,h aki ebbol vesz,az hosszutavu befektetove valik hipphopp.
OTTone