Üdv Marcsika 😀😀😀😀😀 Szépek lettek amcsi indexek 😉 USA csőd ???? Áh felejtős ! Nekik van a világon a legjobb és legerősebb gazdaságuk ....miért is ??? Annyi pénzt nyomtat a FED amennyit csak akar ...abban meg jók . Műbalhé meg kell ! Hogyan lenne mégtöbb gazdag és 10x annyi szegény megint ?? Kell a pánik és ennyi a titkuk.
Ne légy már olyan titokzatos! Lásd USA képes volt 7-800 pontot emelkedni mindenki szeme láttára, az aljról! Ha így megy tovább , lesz itt kapkodás hétfőn!! Ránk is férne!
Sajnos erre olyat kéne írnom amit csak a kémek tudhatnak, ezért nem írom le. De tudok amit tudok és nem értem, hogy miért nem. Ezért írtam amit írtam... ;)
Megnéztem , minden követelménynek megfelel a prémium kategória szempontjai szerint ( egy picit kevés de elég kb. 10 milliárdra kellene a piaci kapitalizációt felhúzni ) ! De előbb standi lesz !
Előbb standard aztán jöhet a prémium ! Nagy elvárások nincsenek ! Ez a prémium : Legfontosabb szabályok a Prémium kategória esetében
A kategóriába csak törzsrészvényeket lehet bevezetni, illetve átsorolni.
Már a bevezetéskor kötelező elkészíteni és közzétenni a Felelős Társaságirányítási Jelentést.
A kategória további bevezetési feltételei közé tartoznak többek között az árfolyamértékre, a közkézhányadra és a legalább 3 éves működésre vonatkozó előírások.
A kibocsátóknak a forgalomban tartás során többletkövetelményeket is teljesíteniük kell:
A Prémium kategóriába átkerüléshez és a bent maradáshoz a kereskedéshez kapcsolódó mutatószámoknak is meg kell felelni (forgalom gyakorisága mutató, átlagos kapitalizáció).
Az MNB által elfogadott, választott nyelv (amely a BÉT-en jegyzett cégek esetében többnyire a magyar nyelv) mellett a közzétételeiket kötelező angol nyelven is megjelentetni.
Társasági eseménynaptárt kell készíteni, amelyet a kibocsátók kötelesek közzétenni minden üzleti év elején (január 1-jén, vagy eltolt üzleti év esetén az üzleti év első napján) az aktuális évre vonatkozóan.
OTTone