Igen,emlekeim szerint 10-bol 9 x nap vegere szopas a savbovites. Minden esetre erdekes nap lesz holnap,tuti rohadt sokat lehet majd keresni es bukni is. De igy a jo,kb 1000 x jobb,mint a lanyha semmi fel v le.
Tavaly a 4 papír lejjebb esett jóval, mint ahonnan indult a rally, miután sávszélesítés volt. Vagyis jóval 300 alá menne szerintem. Persze ha közben megcsípsz egy nagy rallyt ÉS ki is szállsz, nem vagy mohó, akkor jól jáhatsz. De tavaly is sok volt a mohó. Meglátjuk.
Miert ne kivanja? Basszus,mind ket nap benne voltam a nordban,de ma tul koran akasztottak ki,nem tudtam visszavenni. A holnapi napra ket opcio megvalosulasat tartom valoszinunek: 1,mivel a nord menni fog mint a bolondora,ez magaval huz par mas kispapirt is,ami kozott jo esellyel benne lehet az oti is. 2, 50-es limitnel ritkan marad fent az arfolyam,szinte barki komoly haszonban adhat el,aki nem holnap vasarol. Ezert a kezdeti euforia utan akar komoly eses is lehet,ami viszont megint csak ketfelekeppen hathat a tobbi kispapirra:a, a nordbol kijovo bufik meegtalaljak a tobbi kispapirt...b,komoly utes eseten a tobbi kispapir is utest kaphat. Fuggetlenul a pozimtol,mar csak a %-ok miatt is inkabb az emelkedes latszik itt is valoszinunek.
OTTone