Tegnap én is ránéztem a honlapukra és valóban ott a spanyol zászlócska. Tudtommal dél-amerikában sok a spanyol levterületű ország. Ez már utalhat valamire:))
nekem is van egy nagyobb pakkom OTT -ból 50 alatti , és még veszegettem felette is . Remélem , hogy a cég hozni fogja azokat a plusz dolgokat , értékeket , értéknövelő lépéseket amiért érdemes volt OTT-ba befektettni .
én mikor felszabadult egy kis tőkém nagyon agyaltam mit vegyek, OTT1 (80 forint körül), nord (20 magasságában de erre már nem emlékszem pontosan mert nem ezt vettem :)). mivel mérleg és cégértékelési tapasztalom van a múltból és pár telko céget láttam már, egyértelműen az OTT1-re szavaztam. nem bánom, a 4 nappal ezelőtt kezdődött rally első napján sem mertem belevenni (azért jó lett volna 4 nap alatt 3x-zni)... remélem nem fogják megszivatni a népet
én is szemzgettem még 30 alatt Norddal ...de aztán inkább OTT-ot vettem 220-280 között sávosan ! Az 50% limit kitolásával gyakorlatilag ma mindenki kihasználhatja amit akar nordban , speka , nem speka , napizó , komoly befektető , ML , stb. én már látom a kifulladás jeleit ! De persze emelkedjen és nyerjen vele sokat akinek van , nem vagyok ellene sem pedig rosszindulatú !
OTTone