Tényleg nem kötekedni akarok de 7 vételi ajánlat van, lehet egy személy, de ha ebben biztos vagy, akkor akár lehetsz Te is. De még előtte a 294-et is bele kell számolnod! Ott van egy kisebb fogás. Felfele, meg majdnem minden szinten 10K-sával az eladó!
Azert az igazi boldogság az lett volna ha ez indul meg. November ota 300on ülni és azt nezni h a többi kicsi mit művel január elején az nagyon gáz. De kivárok. Remélem ennek a papírnak is eljön az ideje. Opus, konzum, ott most ugy látszik le van sz..va, nincs mizgás, kitörés egyenlőre. Viszont tény: köszönet pl gyuripapának es másoknak is akik a jó tippeket megosztják a fórumokban (sajnos en nem időben léptem így lemaradtam bif ről is)
En meg inkabb azt latom,h hiaba jonnek ki nordbol meretes nyerovel,hiaba mar venni sem lehet,itt akkor is inkabb az eladok gyulnek a konyvben,a nullat is csak kinlodva nyalogatjuk alulrol. Reszemrol egyelore elajulva nem vagyok a dologtol.
Hidd el h meredten figyelek. Es latom,h egyelore ott semmilyen kifulladas nincs,csak orult vasarlas,itt meg egyelore csak a remeny h ide is ragad at belole,amikor mar mind fel lesz tapasztva.
OTTone