Ha holnap is limit 340-s zárással akkor biztos nem. Akkor ez nem speka már. De egyébként se tervezem most adni, mert nincs helyette mást amit venni tudnék.
1993-ban álltam munkába, és 2012 végén rúgtak ki. 19,5 év munkaviszonyom van, 5 éve vagyok munkanélküli. szerintem erre nem jár nyugdíj, bár nem jártam utána. Úgysem értem el a nyugdíj korhatárt, addig nem foglalkozok vele....aztán lehet az élet megoldja, hogy feldobom a pacskert, aztán nem is lesz erre már gondom
Napizó adta, kivette a nyereségét. Nem kell őket ezért elítélni, majd visszaveszi magasabban, ha tényleg megy tovább a papír. Ha meg esik, akkor jól tette.
Szerinted aki beöntötte a 180e darabot felső limiten, az miért tette? Ha ekkora a vételi erő, akkor másnap valószínűleg magasabb áron nyit a papír, többért lehet eladni. Nyilván nem ellensége saját magának, hanem nem számít további emelkedésre. Nekem speka szaga van a mai emelkedésnek.
Turistaként minden szép. Miskolc is. Tapolca, a Bükk, Lillafüred stb....itt is van sok látnivaló. De én már itt is mindent láttam, mióta nincs munkám ,nem is nagyon mozdulok ki. Igyekszem alig költeni, mert nincs semmi jövedelmem, 52 éves vagyok, nyugdíjam sem lesz, viszont laknom kell halálomig valahol, és a rezsit is fizetnem kell, meg ennem is kell. Másra már most sem költök. Én is jobban jártam volna, ha szakmát tanulok, mert a diplomáimmal, nyelvutdásommal együtt sem kellek sehová sem. De ezt már sokszor leírtam, nem kezdem megint.
OTTone