Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Az a 6k alig tobb mint felezes innen. Nem kell ahhoz atom. Volt itt tobb mint felezes tavaly 19450-7900kozott kb. De volt 11.000-1235 tizedeles is. Mindketto rovid ido alatt, nem kellett hozza atom. Barmi lehet. Funda meg senkit nem erdekelt kozben
Nem ertem miert kell igy kritizalni ha valaki esetleg nem talalja el ha nem tetszik amit ir elemez lapozz tovabb legyszi!!Tegyel fel te is miert mehet felfele ennyi ?:) egyebkent a covid utan a mol 1500 rol ment 2100 ig leirta felmegy 2500 ig es vissza 2100 ra mindenki leugatta ugyan igy mint most es igen jött az alapitvanyos sztori tenyleg lement 2100ig es mindenki kussolt senki nem köszönte meg neki hogy ő ezt előre leirta ennyi!!! En külön köszönöm neki hogy megossza a velemenyet es szerintem aki kritizalja lemocskolja az azt az embert minősiti!! Nem pedig azt aki feltesz egy chartot es megsem jön össze !!! Tegyen fel mindenki miert arra megy nem mocskolni kell a masikat es azzal mutassa meg hogy ő milyen okos!!!:)egyebkent mindenki maga dönt milyen iranyba fogad :)
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!