Az én véleményem az, hogy mindenkinek legyen saját tudatos véleménye. De és nagyon de, ez ne egy tompa gondolkodás eredménye legyen, pl. Csányi azt mondta lesz még 20k és akkor ezt a tekintélyelvűséget foglaljuk aranyba és aki ennek ellentmond, na az máglyarakás. Gondolkodjunk józanul. pl, valaki itt már trendfordulót kiáltott, ami igaz is lehet 1-5 perces időtávon, de gondolom valójában nem erre gondolt, hanem csak nincs tisztában a trend fogalmával sem. Én speciel nem hiszek abban, hogy itt a PF-en bármilyen irányba is el lehet beszélni az árfolyamot. Aki ebben hisz, az leegyszerűsíti a kereskedést és szélmalom harcot vív a saját gondolataival. Nem elemezném ki részleteiben a reakciód és az érveidet, de nagy általánosságban azt tudom mondani, hogy mint hasonlóan sokakéhoz nem megalapozottak, nem a valóságra épülnek, leginkább elképzelések, feltevések, önigazolások és önámítások. Ezt nem személyeskedésnek szántam, csak sokkal tudatosabb lehetsz, ha a fentieket elkerülöd. Vizsgáld meg csak ezt a mondatod: "Átgondolta elemezte a helyzetet bejött neki.", Valójában nem tudhatod, hogy átgondolta-e, elemezte-e és hogy esetleg tényleg meg is vette-e, hogy bejött-e neki. Nem kizárt a szerencsejáték sem, amit te valamiért már indulóban elvetettél, pedig arra sincs bizonyítékod :)
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!