Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Kisebb mennyiségű eladás elérte a TL81 korlát árát. Ez automatikusan aktiválta a mögötte lévő a certi fedezetéül szolgáló otp részvények piaci eladását. ennyi volt.
Nagyon úgy néz ki, hogy megjött a csavarás a shortban, ehhez 10.200 felett kellene zárnia az árfolyamnak, jelenleg van rá esély. Egyébként ki érti a tegnapi zuhét nyitásban, nem egyszerű ez a papír sem.
Shortos volt már a fórum is... Várható volt a felpatt. A tegnapi napon ismét lehetett venni 10 alatt. De ki tudja lesz-e még lehetőség rá. Én megint veszek ha lesz. Mondtam nektek hogy 10 alatt nincs értelme már eladni csak a remegőkkel dobatták el hogy elszedjék olcsón.
Osztom a véleményed, plusz nem szabad elfelejteni a két lenti rést, az első félévben betöltésre fognak kerülni, erre mérget mernék venni! Egyenlőre lefelé néz ki, ráadásul a HUF gyengül az USD erősödik, ez nem kedvez a longnak.
Van egy nagyon jó könyv az a lényege: hogy a sok jó tanácsot adó amit mond , tedd az ellenkezőjét... Ha már eladtam volna mindent az apokaliptikus esések hírére, most nem lenne részvényem egy se..:_))
Évekre nem is mernék venni, bőven jó most a dkj ott ha akarod 3 hét ha akarod 11 hónapra rakod be! Persze ez is csak pár hónapja van és nem is fog sokáig tartani de miért ne használja ki az ember! 5 éves állampapír ha 30%-ot hozna sem vennék belőle!
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!