Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Jó reggelt. Ez akkor nem jó hír az OTP szempontjából. Általában lefelé szakad majd az értékpapír? Kíváncsian várom péntekig hova megy. Egyelőre partvonalra álltam. :)
Köszönöm a pozitív visszacsatolást. Nem zavar ha valaki nem ért egyet velem, ezért működik a tőzsde mert mindenkinek más az elképzelése. Továbbra is nekem lefele tendál az alakzatból az árfolyam. Ráragadt a trendvonalra. https://invst.ly/zx5mf
Én nem tartanám ennyire egyszerűnek az irányt. Még mindig medve piacban vagyunk és annak is felkorrekciójában vagyunk, így az alap beállításnak shornak kellene lennie. Viszont ebben a gyenge érdektelen forgalomban, nem valószínű, hogy ki fog tudni törni az árfolyam a 10.200-10.500-as szintek szorításából, mind két szintnél jól látható, hogy mind az eladók, mind a vevők erősen megjelennek, most talán annak a teóriának látom értelmét, mint amit sokan 8000 körül is mondogattak, hogy ezen szinten nincsenek már eladók. Azt a múlthéten is láthattuk, hogy nem igazán követi az OTP a nemzetközi rossz hangulatot, viszont a jó hírekre egyből pattani tud az ár. Tehát, szerintem, ha a kormány oldaláról, esetleg valami újabb sarc nem jelenik meg, mint azt a MOL és Richter esetében is láttuk, nem túl valószínű, hogy a 9800-as szint alá benézünk mostanság. Hamarabb fordul az egész BÉT egy érdektelen oldalazgatásba, lásd pl. a MOL is ezt csinálja egy ideje. Nagy esést, csak valami nagy pánik tudja elhozni újra, a többség jelen helyzetben inkább beleül bármibe, de nem dob semmit bukóban el.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!