Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Mondtam aki megteheti mert jelentős tőkéje van annak jó..Neked gondolom van. nekem nincs annyi hogy kéynelmesen malmozhassak. nekem muszáj volt necces vételekbe mennem, amiből sikerült egész pofás kis haszonnal kiszálni.. Nutexnél bejött, őrmesternél is, megakrán is..OTP is jó évet zártam igaz nem kis részvény:_)) Voltak szép árfolyam mozgások, mit ahogy idén is lesznek.. Nem fog 10 k-n berohadni hónapokra.
Szia. Elárulod melyik magyar "sztár"részvény volt az ?...:) A BET-en volt a részvény..:? ) USA-DAX? . A kötés költséget és a 15% levontad? Sok nyerőt. A Blue Chip részvényeken kívül én mást nem vennék már ha nagyon " muszáj "....Ja az elemzőházak is nagyon szép számokat mondtak minden kis részvényre...Nézd meg hol vannak. A PINCE jelenleg...Szerintem van még tér lefele..
Ezt így alá is írom. Jól is teszed. Csak sokszor azt nem bírom hogy, amikor épp alacsonyabbak a részvény árak, ide jön pár "okos megmondóember" és fényezi magát , hogy mekkora Isten volt, mert mindneki benézte; bezzeg ő DKJ-n szarrá kereste magát... Mikor meg megyünk napi 400-500 pontot eltűnnek. Ja és még a Zsuzsa féle shortosok is..akik csak akkor merészkednek elő, ha épp lement egy short lehetőség... s
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!