Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Szuper! Akkor, ha eléri 1 év múlva a "célárat" akkor kaszáltál 20%-ot, sok-sok nemalvás és kockázat árán. Ha bekúrom inflációkövető állampapírba, "sajnos" többet hoz, mint oti... kurva nagy perspektíva, mondhatom:(((((((
OTP részvényállomány változása Az OTP Bank Nyrt. tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy az OTP Bank Nyrt. és Bankcsoport Javadalmazási Politikája keretében 2022. december 14-én 225 darab törzsrészvény került értékesítésre az OTP Bank Nyrt. Javadalmazási Politikájában meghatározott irányelvek alapján. A tranzakció nyomán az OTP Csoport tulajdonában lévő saját részvények állománya 365.925 darabra változott. A saját részvény állomány mindösszesen 0,13%.
A kamatemelések amire kifejtik hatásukat, annak idő kell, mire lehűti a gazdaságot, mire ez begyürüzik a vállalati profitokban, és a részvény árban, ez idő! Szerintem sokan előreszaladtak, befelé megyünk még, nem kifelé! R. 10225
Melyik részere gondoltál? Ha valamit 11K veszel és jelenleg 10K van az árfolyam az veszteség attól függetlenül, hogy realizáltál, avagy sem! Vagy rosszul gondolom?
Te prompej, ne is haragudj, ez olyan vizet iszom, bort prédikálok, #5768 mai hozzászólásodban, még 9600 irányába várod napiban, most meg arról beszélsz, hogy nem érdemes eldobni 10K alatt. Miért is nem éri el dobni, ha vissza lehet venni profittal,10K alatt a jelenlegi 10,160-as szintnél? Legalább egy irányba állnál, napi szinten. Tudom majd megkapom a nem éri eldobnit hosszútávra gondoltad Az egyik irány csak bejön (-:
A tőzsde a jövőt árazza.amirol beszélsz, többnyire a múlt. A jövő viszont a kamatcsökkentés lesz, és az infláció csökkenés. Nyilván nem holnap de a 2. félévben már érzékelhetőnek kell majd lennie még MO-on is.
" Semmi értelme 10 alatt dobni " Erzelmileg nagyon is megertem, hogy egy negativ poziciot tarto invesztor ebben remenykedik. De, megfontolasra ajanlok 3 masik ervet. , 1)Az inflacio nott tovabb. A kamatok nottek eddig, es nonek tovabb. Hosszu idore vege van az alacsony kamatok korszakanak, amikor a tozsdek szalguldanak. Amikor ilyen helyzet van, hogy magasra nonek a kamatok, akkor a tozsdek mindig lefele mennek. , Csak emlekeztetek az utolso 2 kamat emelkedesre: 20008ban a kamat 11.5%-ra ment fel, a BUX pedig 30k--->9.5k esett 2011ben a kamat 7%ra ment fel, a BUX pedig 25k--->14k esett. Most a kamat 14%. Nagy meglepetes lenne, ha nem no. A tozsde ezt eszre fogja venni. Az emberek a penzuket ilyenkor a sokkal biztosabb bankbetetben, allampapirban szeretik tartani. . 2)A kamatok nemcsak Mo-on nonek. Mindenhol a vilagon nonek. A FED eppen tegnap emelte ujra. Mindenki mas oket koveti. A DOW hogy reagalt erre tegnap? esett. . 3)Nemcsak OTP bank arfolyama esett es esik iden. Az Europai bankindex, EUFN iden 21.9-->17.6 esett. A vilag bank indexe KBW 76--->51 esett. Minden bank profitja, az elemzoi varakozasok szerint, tobbnyire esik 2023ban.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!