Hát igen én is ilyenekről szoktam ismerőseimmel beszélgetni, hogy a mesterségesen felvert irreális gáz, villany árak maradnak azt osztogatják ki nyugdíjakra stb. Próbálják valahol az emberek kis pénzét beterelni állampapírokba...Csak az a durva , hogy Matolcsy belökte a betétekhez hozzányúlni. kis emberek pénzét is lehúzni a bankokból.. Amúgy én sem értem ezt az Uniós pénz miatti eufóriát sok embernél..Azok értelmes elköltésére nulla az esély. Megy szépen közekedésre vasut építésre Mészáros féle kavicsbányáknak legyen megrendelése. Az agrár pénzek megint faszságokra lesznek kiszorva..Majd megy a nyaralgatás új autó stb..Bár plastiknak igaza lenne. De a magyar embereknek kb nulla a befektetési kuturája.. Külföldi tőke nélkül semmik vagyunk azt a vak is látja sajnos. Elkezdenek majd szépen bedőlni a hitelek, lassul az építőipar. Én a legjobban évek óta attól félek, hogy az inflációval nem tud a kormány mit kezdeni.. Mindig is Nálunk volt a legnagyobb lehúzás. A 27 százalék Áfájának az Áfája stb... A fizetések arányához véve az árak itt a legmagasabbak az egész Unióba..Pomperj ahogy olvasom egy nagy tudású ember, mindig odafigyelek az írásaira.A kulcsszó itt jövőre az lesz: Infláció...Ha nem birják levinni borul minden. A Forinttal majd a nagyok elszorakoznak...
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!