Pedzegetni pedzegette, de ős sem hisz benne .... :) Nincs olyan célárú shortom. Bizonyíték rajzon a mai trédem. Cash az van. Ott, illetve január első napjaiban longot akarok venni. . Felszaladáskor kaptam TS56-ot. Aki jó helyen szállt be és ki, az tudott csinálni vele 15%-ot. Nekem csak 8 sikerült ezen a kis szaros kék szakaszon. https://invst.ly/185n6x FIBO 38%-ra tettem be zárni. Addig illik korrigálni egy nekifutást. Kicsivel lejjebb jött. 30-án még kellene a mai max környékén kötni. Terv a rajzon. Ez lutri. Igazándiból reggel lutri long beszállót kellene keresni, még rövid távra is. . Ezért fáj a szívem, az olcsó TL certik felszívása miatt. Hiányukban nem lehet ilyen gyors (4 óra), 10%-os hozamú trédeket játszani felfelé. Brumma-brumma, irgum-burgum ....
MACIBEAR MA PEDZEGETTE, MINT
LEHETŐSÉG OTP 20 500 – 20 800 KÖZÖTT KÖTÉST BUX NAPOS GRAFIKONON VÁLL-FEJ-VÁLL ALAKZAT KIALAKULÁSÁNAK
LEHETŐSÉGÉT CSAK ÉN LÁTOM BELE?
Jójó okéé most gonosz voltam a Gránit Bankkal. :D Aláírom: Én is többször olvastam már korábban h jól növekszik meg modern és neo bank (Gondolom ez a digitális bankolást jelenti), no munkaerő no épület no rezsi jó számok. (no= nem sok, v. jó kevés) Ez én sem vitatom... Ti meg jobban is látjátok! :) Részvényesi oldalról gondoltam az árfolyamra: s itt egyetértünk...cseles spekák a kezdeti felhúzást megveszik s a nyerővel meglépnek a rulettasztaltól...s jönnek át egy másik ... khöm ...részvénybe...#D Vélhetőleg. :) (Ja még picit zavar ez a Tiborcz érdekeltség -tulajdonosi hányad a bankban-Pf jelezte) de annyira azért nincsenek túl súlyos elveim...csak egy picit zavar. Ám ha azt látom érdemes... akkor megfontolom de nekem még idő kell(ene) a bizalomhoz. :)
A gránit egy kifejezetten jól működő, költséghatékony, eredményes bank, ahol reálisan lesz növekedés is. Ez jellemzi a CÉG-et. A papír túlárazott. Ez meg a papír árfolyamot. Tehát a bank jó, a papír jelenleg nem jó.
Hááát... ha igazán bölcsek akkor így tesznek. :))))) Az igazán ravasz western pisztolyhősök a tetőn meglépnek a pénzzel és jönnek ..hozzák át a zsákmányt A (valódi) bankba! #D
Én pont ezért nem veszek semmilyen NER-es részvényt. Hasonlítsd össze az MBH és a 4iG 1-5 éves chartjait. Mindkettőn megjelenik egy jellegzetes mintázat. Hirtelen nagy felrántás, majd visszacsorgás. Nincs az az Isten, hogy ezekbe belenyúljak.
OTP részvényesek ide!