Amit jó lenne most tudni, hogy mennyi maradhatott abból a tetemes short állományból, ami az augusztus 5-i események hatására alakult ki és hol lehet ezeknek a stopja? . Az állományra vonatkozóan sajnos csak olyan adatot találtam, ami még az augusztus 31. napján fennálló állapotot mutatja. Ami a stop lossokat illeti, tippre azt mondanám, hogy valahol 18.900 és 19.200 között. Ha odáig el tudnánk jutni, ott már durrognának rendesen.
Én a tőzsde történéseit követem, nem az erstés vicclapot. Már augusztusban is mondtam, hogy annyira kell őket komolyan venni, mint Balin batman alakzatait.
800 felett kirázódnak? Miért is? 19647-es ko-val? Vagy aki 57-et vesz az 20900-as ko-val? Akkor ugyanúgy aggódhat a tl91-es is, akinek 1600-ra van a ko-ja? Vitatkozni lehet, tedd hozzá a tényekhez, hogy 18890 az ellenállás. Felette van? Én úgy látom, hogy nem.
Kozelebb kerult a 15 hoz ? Most vitatkozni lehet a dolgokon , mondom a tenyeket …. Emelkedtunk ! Szoval nem estunk. Shortosok 800 folott amikor kirazodnak majd meg tovabb lendit az arfolyamon
Pedig az Erstés szakértő úr milyen boldog volt még augusztusban, amikor megjelent a hónapos charton a bearish engulfing alakzat. Azt hiszem 79%-os esélyt jósolt annak, hogy földbe állunk, de úgy látszik Sanyi bá' nem olvasta őket. XD
OTP részvényesek ide!