Kérdezhetsz bármit,. Most épp nincs rendszer a kereskedésemben,. (mivel nincs jelentős mozgás az árban) Megveszem aztán ha emelkedik 100-200-300.-Ft -ot eladok, van hogy napon belül egyszer/kétszer is, van hogy napokig semmi. Nekem bármi jó 55.-Ft feletti mozgás (jelenlegi áron) után már nullán vagyok, ha felette mozog az árfolyam az már pozitív. Szóval random csipegetem a mostani kis mozgásokat, de nem szükséges minden nap minden áron - nem kötelező, inkább úgy fogalmaznék hogy ha van időm éppen és mozdul is akkor én is. Inkább jellemzően most csak kivárás van. Darabszámban ha mozgatom akkor a teljes csomagot mozgatom, különben nem érné meg a 100-300.-Ft mozgás. Kérdezz ha érdekel még valami :)
Csak azt nem értem soha, hogy ha akkora királyság a PMÁP, amit egyre többen jöttök ide reklámozni, miért nem ültök benne boldogan, és nézegetitek a 25 % feletti maginfláció mellett a - 8% negatív reálkamatot. Ez itt egy tőzsdefórum, ahol abban vagyunk érdekeltek, hogy mozog az OTP, mik a kilátások, és konkrétan én sz@rok az állampapírokra. Tudod, a tőzsdén lehet sokat veszíteni, meg lehet sokszorozni is a pénzed, volt rá példa éppen elég az elmúlt mondjuk 8 évben. És ha ügyes vagy, elkaphatsz egy olyan emelkedést, amivel keresel annyit, hogy a PMÁP hozamát ötször kenterbe vered. Szóval, nem lesz itt mindig ez a döglődés, mert egyszer csak visszatér a pénz. A tőzsde ciklikus, ahogy minden a gazdaságban és az életben. Most jónak tűnik a PMÁP, aztán majd lesznek b@zmegolós napok, hetek, hónapok, amikor jaj de jó lenne, ha lenne szabad lóvém… :)
OTP részvényesek ide!