Gypzp03

Regisztráció: 2022-05-03 08:41:40

Hozzászólások száma: 430

Utolsó hozzászólás: 2023-09-28 17:29


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

OTP részvényesek ide! ma, 17:29
13.000 felett maradt, ez pozitív. Más pozitívot nem nagyon látok. Ja, meg azt, hogy az OTP egy erős, nagyon profitábilis cég. Bár lehet, ebben az országban ez lényegtelen. Vagy legalábbis bizonytalan.
OTP részvényesek ide! ma, 11:58
Szerintem kora tavasszal kezdődik majd az osztogatás, nagyon fontos nekik most az EU-s választás is. (Meg persze az önkormányzati is, egy csomó várost vissza kell foglalni) Szeretne a főnök egy erős szélsőjobbos frakciót, amiben a Fidesz a meghatározó erő. Hogy aztán közösen megvédjék az EU-t a lisbsi-bolsi-komcsi-buzeráns-migráncssimogató népségtől. Lesz majd ingyen hitel, támogatott rezsi védelmi beruházások, 17. havi nyugdíj, családi adókedvezmény kiterjesztés, ilyenek.
OTP részvényesek ide! ma, 11:20

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20230928/bejelentesre-keszul-orban-viktor-642355
Stopok beállítva? :)))
Mostanában ezek nem tettek jót…
Bár a bejelentés bejelentéséhez (sic!) rakott fotón vigyorog. Csak azt nem tudom, hogy velünk, vagy rajtunk…
OTP részvényesek ide! ma, 09:05
A tegnapi záró felett nyitott, pedig az egy zárásban jelentősen felhúzott érték volt.
OTP részvényesek ide! péntek, 17:04
Egyesek észvesztve dobálták rá a pakkjaikat a vételi ajánlatokra. És nem a kicsik, 20 perc alatt volt majdnem 3 milliárd forgalom. Ekkora tételekben vajon ki az, aki úgy gondolta, éppen most kell kitárazni? Fura. Tavaly a molban voltak ilyenek, nagy forgalom indokolatlan eséssel csütörtök-péntek, majd keddre kiderült, hogy nem jön az olaj csütörtök óta. Akkor beszakadt, majd bejelentették, hogy nincs itt semmi látnivaló, mindenki nyugodjon meg, máskor is volt ilyen. Szépen visszament az árfolyam. Csakhogy aki Csüt-pént eladott, a pánikban meg visszavette, keresett 10%-ot vigyorogva. “Véletlenül” éppen “szerencséjük” volt.
Nem lennék meglepve, ha most is valami ilyesmi folyna.
OTP részvényesek ide! péntek, 16:57
Még a fogamat is. :)
OTP részvényesek ide! péntek, 16:54
Ja, csak nehogy négyezer legyen…
Nem tudom, mi van ma itt, de az az érzésem, vannak akik sokkal többet tudnak, mint mi. És az alapján játszanak. Mi meg ülünk itt kukán, csóváljuk a fejünket, aztán majd pár nap múlva megértjük, mi folyik itt, és hogyan vernek át minket kisbüfiket.
OTP részvényesek ide! péntek, 16:45
Szinte pánik van, itt ami megfogja, az a gong 17:05-kor
OTP részvényesek ide! péntek, 16:41
Az eddigi 5-6 milliárdos napihoz képest óriási forgalom van. És nem azért, mert sok a vevő. Gyakorlatilag minden mindegy alapon dobálják rá a vételi ajánlatokra.
OTP részvényesek ide! péntek, 16:39
Ez brutál, félelmetes. Miért nem hallgatnak ezek? Kiáll, mond valamit, és rengetegen veszítenek hatalmas pénzeket ezen. Szép volt.
OTP részvényesek ide! péntek, 14:47

https://www.portfolio.hu/uzlet/20230922/erore-kapott-a-magyar-tozsde-felpattant-az-otp-641239
Lemaradtam valamiről? A tegnapi zakó után 1% alatti plusz van. Felpattant?
OTP részvényesek ide! péntek, 14:20
És lesz valami következménye? Pedig remekül be lehetne azonosítani a bennfenteseket. Akik előtte egy-két nap eladtak (voltak páran, azért is ereszkedett az árfolyam), majd a két bejelentés között vettek, azok tudtak az egészről előre. Tisztelt MNB, tessék vizsgálódni.
OTP részvényesek ide! péntek, 14:16
👍
OTP részvényesek ide! péntek, 14:13
-10%? Ma is?
OTP részvényesek ide! csütörtök, 17:28
 Csak a meglévő kulcsait emelik. :) Ha így lesz, nem hazudott…
OTP részvényesek ide! csütörtök, 17:25
Én ennél még kicsivel olcsóbban vettem, nade a mai nap elvitte vagy félév profitját. Szép volt fiúk, köszönjük, korrekt, tisztességes volt.
OTP részvényesek ide! csütörtök, 17:23
Már most is kiderült. Nem lesz. Vagy mégis? Bizonytalan vagyok. Vagy nem?
Viccet félretéve, milyen ország ez, hogy itt egy ilyet meg lehet csinálni? Tavaly a MOLlal ment ugyanez, ki is szálltam, ezt nem lehet lekereskedni. Most meg itt van ez is. Több, mint egymilliót buktam ezen ma, szerintem ezt sem tartom tovább, megyek tippmixelni. Abban kisebb a kockázat, úgy tűnik.
OTP részvényesek ide! csütörtök, 15:59
Már visszavették, mielőtt a Kocsis Máté bejelentette, hogy nem lesz bankadóemelés. Csak akkor szólt, mikor már mindenki visszavette. Tavaly több ilyen volt MOL fronton, én azzal azóta nem kereskedem. 
OTP részvényesek ide! csütörtök, 15:57
OTP részvényesek ide! csütörtök, 12:03
Aki azt az aljat elkapta, jól jár.

friss hírek További hírek