Honnan veszed ezt, hogy annyi db részvényt ad vesz, ahány db több mint 17-szeres tőkeáttétű certi forgalom van? Ráadásul ez short certi, azaz ha vesz valaki, akkor adnia kéne részvényt. Egyébként ez egy tévedés, hogy az Erste kötelezően elad vagy vesz a certifikát forgalommal szinkronban részvényt.
Te tényleg komolyan gondolod, hogy az USA-t érdekli a velünk való kibabrálás? Szerintem inkább az unortodox magyar gazdaságpolitikában kellene keresni a bajok gyökerét? Persze, ha mindig az a hibás, aki nem nyújt támogatást és segélyt, akkor megértem, hogy az USA-ra haragszol.
Kiütéskor igen akkor ami az árjegyzőnél van azért nincs variálás annyi amennyi visszaveszi. De ilyenkor mikor rádobsz akkor akkor vesz annyit. Pl most is. Most eladtak neki 85db. és vett is 85db.-ot | 15:57:32 | OTP | 21 580 | 4 | 15:57:15 | OTP | 21 580 | 3 | 15:57:06 | OTP | 21 580 | 2 | 15:57:00 | OTP | 21 560 | 74 | 15:56:35 | OTP | 21 580 | 2 | 15:56:07 | EBOTPTS56 | 1 314 | 85
Szerintem a pillanatnyi árak szerint az árjegyzőtől vett, 2.500-at ... az árjegyző meg úgye ilyenkor vesz OTP-t de most egyben nem tudott venni 2.500 db mert nem volt egyben olyan ajánlat így azt nem tudhatom hogy tényleg vett-e, de ugrott az ár 50Ft-ot így gondolom.
Ó Bocsánat! :))) Nagyon igyekszem! :D Kereskedő szoftverek és algoritmusok? Jajj ma eddig úgy áll az "illetékesek" belevágnak a cica fülébe! :((( (chart). Én sajnálattal és lekötözött kézzel nyomtam egy LE gombot... most először Macinak. Természetesen NEM csináltam semmi kereskedő botot...deeee ismerek 3 pajtit akik ... 2 csak használja -s csak devizákra. A 3 ból 1 pajti írja is.. (ő régi kolis cimbi). De ő meg kriptokra írja. :D (2 market maker között trédel a botja... arbitrál ha jól tudom... mikrotranzakciókat végez irtó sokat mp-enként) :)))
OTP részvényesek ide!