azt feltételezed, hogy rosszul kormányozna ann,geri,mzp de azt viszont tudjuk , hogy rubel viktor rosszul kormányoz, ha csak az egészségügyet, az oktatást, az eurhuf,-ot az inflációt, az költségvetési hiányt nézzük.
Persze, a nagyra nőtt napközis, aki nem szokok éber állapotban vezetni, és Annácska, aki most éppen Gyurcsányt darálja, nagy páros lenne - de nem nyerő páros. Nézd meg, hogy a németek Annácskája - a külügyminiszter - mit művel Scholz-cal! :-D Most demonstrálnak mellettük a gazdák, mert a szankciók hatnak! Vagy hétnek? :-D
A demokráciában a nép választ-pártokra. Ki az a párt-pártszövetség amelyik leváltja 2026-ban Orbánt? Mert én nem látom! Ön látja? Amit meg itt összehordanak ,az csak 13-éves csontrágás.
Én meg azt hittem lehet folytatni a péntek dél óta nélküled kialakult viszonylag értelmes diskurzust ... (Megjegyzem nem vettem benne részt, csak visszaolvastam) De ha maradsz én megyek.
Ez, négy, nagy arányú választási győzelem után, a jelenlegi közvéleménykutatások fényében akkora logikai bukfenc és következetlenség, illetve a tények olyan fokú ignorálása - amit írtál -, hogy még a Holdról is látszik!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!